2022-10-28 19:16:17
Φωτογραφία για ..GOOD-BAD .. (ΑΚΣΑ ΝΕΑ)

 





Η επικαιρότητα είναι δύσκολο πράγμα να την ακολουθήσεις, ο ..GOOD.BAD.. κάνει την εμφάνισή του με μία φωτογραφία που μιλά. Με αυτό τον τρόπο όπως υπόσχεται, θα  καταφέρνει να σχολιάζει την επικαιρότητα με το δικό του τρόπο.



Ο ..GOOD.BAD.. σήμερα Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022, (Χρόνια μας πολλά για την Εθνική Επέτειο), σχολιάζει την επικαιρότητα του Δήμου. Μεταξύ των θεμάτων: Η δυναμική των δημοτικών παρατάξεων που είναι υπό διαμόρφωση, καθώς καθημερινά ανακύπτουν και νέες πληροφορίες για οργανωτική σύσκεψη προέδρων κοινοτήτων, πάντα στα στέκια όσων γνωρίζουν τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά από τα μυστικά που όλοι μαντεύουν.

Γεγονός είναι, ότι οι πρόεδροι των κοινοτήτων μπορούν να συμβάλλουν με τη δυναμική τους, και τις προτάσεις τους, στην διαμόρφωση του Δήμου και να επηρεάσουν την ψήφο, καθώς αν και νωρίς, οι συλλογικές διαδικασίες και το αγωνιστικό πνεύμα, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές έχουν αρχίσει. Οι πρόεδροι των κοινοτήτων είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τον νικητή, και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές που θα έρθουν.



Ο ..GOOD.BAD.. σχολιάζει το θέμα το οποίο επανήλθε εκ νέου μετά από πληροφορίες, που λεν ότι είναι πλήρης η κατάκτηση των τοπικών κοινοτήτων από έναν συνδυασμό.

 πολλάκις γὰρ ἐξαπατᾷ τοῦτο. οὔτε γὰρ τὸ μέλλον ἐνδέχεται μνημονεύειν


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τέλος τα Final Four της Εueoleague;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τέλος τα Final Four της Εueoleague;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ