2022-10-30 16:00:06
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι: Στα «μαχαίρια» η οικογένεια Χατζή!
Ο Άγγελος σοκάρει τους πάντες με την ομολογία του, καθώς βάζει στο στόχαστρο των υπόπτων τον πατέρα του.

Παράλληλα, ο Σπύρος αντιλαμβάνεται πως ακόμη κάποιος γνωρίζει τι έκανε ο Θοδωρής, ενώ η Άννα με τον Δημήτρη έρχονται για πρώτη φορά κοντά.

Ο Άγγελος οδηγείται στον ανακριτή προκειμένου να καταθέσει μετά τις κατηγορίες εναντίον του. Ωστόσο, η ομολογία του νεαρού δικηγόρου, δεν είναι η αναμενόμενη.

Όσα λέει σοκάρουν τον ανακριτή και η κατάθεσή του πέφτει σαν βόμβα όταν γίνεται γνωστή και συγκλονίζει τους πάντες. 0 ίδιος δίνει μία άλλη εκδοχή των γεγονότων για τη μοιραία νύχτα που η Μυρτώ βρέθηκε δολοφονημένη, βάζοντας ακόμη και τον ίδιο του τον πατέρα, τον Αλέκο, στο κάδρο των υπόπτων.

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος σε μία κρίση ειλικρίνειας και επειδή βασανίζεται από ενοχές, παραδέχεται στη Χρύσα την παράνομη σχέση του με τη Δώρα. Η οικογένεια Ροδίτη ενημερώνεται και ακόμη μία φορά όλοι κλονίζονται, ενώ η Δώρα τρέμει για το μέλλον της
. Ωι ώρες περνούν και ή κατάθεση του Αγγέλου συνεχίζεται μιας και όσα αναφέρει έρχονται σε αντίθεση μετά στοιχεία πού είναι ήδη στο φως. Μάλιστα, σύντομα καλείται και η Υβόννη για να καταθέσει, προκειμένου να διασταυρωθεί αν όσα ισχυρίζεται ο νεαρός δικηγόρος είναι αλήθεια. Πράγματι, η μητέρα του επιβεβαιώνει τα λεγόμενό του.

Ο Αλέκος ενημερώνεται για όσα κατέθεσαν η γυναίκα του και ο γιος του και δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο ίδιος βρίσκεται σε πανικό και στρέφεται εναντίον τους και από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατηγορούμενου.

Ωστόσο, δεν τα παρατάει και μαζί με τον Σταύρο συνεχίζουν τις προσπάθειες για να αποδείξουν την ενοχή του 'Αγγέλου αλλά και πως όσα λέει για τον ίδιο είναι ψέματα. Την ίδια στιγμή, η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ψάχνουν κι εκείνοι να βρουν στοιχεία, ενώ ο Σπύρος συνεχίζει το σχέδιό του για να καλύψει τον Θοδωρή.

Μία αναπάντεχη εξαφάνιση, όμως, φέρνει νέα εμπόδια στις προσπάθειές του και τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι και κάποιος άλλος γνωρίζει αυτό που έκανε ο Θοδωρής. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Άννα και ο Δημήτρης, μέσα στη δίνη των ερευνών, έρχονται πιο κοντά.

Για πρώτη φορά είναι έτοιμοι να παραδεχθούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο, οι άμυνες της Άννας την κρατούν και πάλι μακριά του. Παράλληλα, ο Αλέκος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει με το μέρος του την Υβόννη, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Την επόμενη μέρα, οι άκαρπες έρευνες όλων να βρουν περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία οδηγούν στην αποφυλάκιση του Αγγέλου και ο χρόνος πιέζει για να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Ένα νέο στοιχείο, όμως, που ανακαλύπτουν ο Δημήτρης και η Άννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. Οι δυο τους, όμως, δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να το καταθέσουν και να τιμωρηθεί επιτέλους ο πραγματικός δολοφόνος της Μυρτώς.

Πηγή mytv

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ