2022-11-03 14:11:27
Φωτογραφία για Βουλγαρικοί Σιδηρόδρομοι: Σύντομα το Υπουργείο Μεταφορών θα ανακοινώσει παραγγελίες για νέο τροχαίο υλικό
Μέχρι το τέλος του έτους ή στις αρχές του επόμενου, το Υπουργείο Μεταφορών θα ανακοινώσει δημόσιες συμβάσεις για νέο τροχαίο υλικό BDZ (Βουλγαρικοί Σιδηρόδρομοι ). Αυτό φάνηκε από τα λόγια του υπουργού Μεταφορών Χρίστο Αλεξίεφ.

Τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους με εντολές του, ο υπουργός ανέθεσε τη σύσταση τεσσάρων τμηματικών επιτροπών για την προετοιμασία της τεκμηρίωσης για την ανάθεση δημοσίων συμβάσεων. Οι παραγγελίες αναμένεται να περιλαμβάνουν παράδοση και υποστήριξη τουλάχιστον 7 μονάδων διώροφων ατμομηχανών, 35 μονοώροφων ηλεκτρικών μηχανών, 20 τεμ. τρένα push-pull και 18 ηλεκτρικές ατμομηχανές ελιγμών με μπαταρία.

Την περίοδο από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο ανάλυση των προτάσεων που ελήφθησαν από τις εταιρείες στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για την αγορά. Παρακολουθήθηκε επίσης η εμπειρία από παρόμοιες προμήθειες σε ευρωπαϊκές χώρες -Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία κ.λπ., με στόχο τα μέλη των επιτροπών να αποκτήσουν εμπειρία στην προετοιμασία των δημοσίων συμβάσεων.

Αναμένεται ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου του επόμενου έτους, οπότε και υπάρχουν προθεσμίες για την υποβολή των αποτελεσμάτων των δημοσίων συμβάσεων, θα υπάρξει επιλεγμένος ανάδοχος, υπογεγραμμένες συμβάσεις και συγκεκριμένη ημερομηνία για τις παραδόσεις του νέου τροχαίου υλικού BDZ .

novinite.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ