2022-11-08 18:31:52
Φωτογραφία για Σεργουλόπουλος: Συζήτησε on air με τη Ζωή Κρονάκη για τον τίτλο της εκπομπής της («Μαμά-δες»)
Η ονομασία της εκπομπής «Μαμά-δες», που παρουσιάζει η Ζωή Κρονάκη συζητήθηκε στον αέρα του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με την ίδια την παρουσιάστρια παρούσα, μέσω σύνδεσης.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στον τίτλο της και τη θεματολογία της εκπομπής.

«Όταν ζητάει κάποιος συμπερίληψη δεν σημαίνει ότι αντιτίθεται σε κάποιους άλλους. Η συμπερίληψη είναι κάτι, το οποίο το ζητάει κάποιος όταν βλέπει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάτι. Και μπήκε το ερώτημα αν θα αλλάξετε τίτλο εκπομπής στις Μαμάδες;» ανέφερε αρχικά ο  παρουσιαστής.

Με τη σειράς της, η Ζωή Κρονάκη του απάντησε: «Φώτη, σε αγαπώ και σε εκτιμώ πάρα πολύ… Νομίζω ότι κάναμε κάτι πρωτοποριακό μέσα από τις Μαμά-δες ως περιεχόμενο. Φέραμε από την αρχή τη στήλη του μπαμπά που δεν είναι το πρωτοποριακό. Θεωρώ ότι ανοίξαμε ένα παράθυρο σε όλη την κοινωνία. Προσπαθήσαμε να φιλοξενήσουμε γυναίκες που είχαν το δικαίωμα στη μητρότητα και γυναίκες που δεν ήθελαν να τεκνοποιήσουν.


Ανοίξαμε το παράθυρο σε ομόφυλα ζευγάρια, σε ετερόκλητες οικογένειες. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε από την αρχή. Το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει. Εσύ την έριξες την ιδέα, η Τζένη λίγο προβληματίστηκε και είπα να το συζητήσουμε, είμαστε ανοικτοί σε όλα και για όλα».

«Θέλω να διευκρινίσω πάλι, γι’ άλλη μια φορά, ότι δεν είπε κανείς για την εκπομπή ότι δεν συμπεριλαμβάνει πράγματα. Απλά όταν λες “Μαμά-δες” μπορείς να πεις κι ένα “Μπαμπά-δες”, συμπεριλαμβάνετε μια οικογένεια σε έναν τίτλο, αν θέλετε και δεν σας πειράζει» πρόσθεσε τέλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάντα με τρένο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάντα με τρένο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ