2022-11-09 01:45:19
Φωτογραφία για VIntage χριστουγεννιάτικες συνθέσεις
Πολύ ξεχωριστός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ακόμη κεντρικό σημείο χριστουγεννιάτικου στολισμού, εκτός από το έλατο, με συνθέσεις σε vintage ύφος μέσα σε αντικέ μπαουλάκια ή παλιές μικρές βαλίτσες.  

Ιδανική επιλογή για να τοποθετήσετε παλιά χριστουγεννιάτικα στολίδια και γενικά γιορτινά ενθύμια από περασμένες γιορτές, παλιά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια που έχουν για εσάς συναισθηματική αξία κλπ. 

Τα μπαουλάκια των ...αναμνήσεων!

Ανάλογα με τον αριθμό των αντικειμένων που θα τοποθετηθούν σε μια τέτοια σύνθεση και το μέγεθος του κουτιού-βαλίτσας που θα χρησιμοποιήσετε μπορείτε να την εμπλουτίσετε με ένα δεντράκι μινιατούρα, φυσική πρασινάδα και ασφαλώς με χριστουγεννιάτικα φωτάκια. 



Διακοσμητικές συνθέσεις αυτής της μορφής μπορούν βεβαίως να δημιουργηθούν και με όχι αυθεντικά παλιά αλλά αντικέ όψης στολίδια, γυάλινες μπάλες, χριστουγεννιάτικες κάρτες κλπ.  



Για να δώσετε στα αντικείμενα το απαιτούμενο ύψος τοποθετείστε, αν χρειάζεται, στον πάτο του κουτιού ή της βαλίτσας διπλωμένα υφάσματα και φροντίστε κάποια μεγάλου μεγέθους στοιχεία να βρίσκονται σε μεγαλύτερο ύψος από άλλα, ώστε η όλη σύνθεση να είναι ισορροπημένη οπτικά. 



Η φωτισμένη όψη τους μπορεί να γίνει πραγματικά πολύ εντυπωσιακή ακόμη και αν περιλαμβάνουν ένα μόνο vintage στολίδι, περιστοιχισμένο με μερικά ταιριαστά αντικέ στοιχεία όχι χριστουγεννιάτικα. 



Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σε αυτό το στυλ μπορούν να δημιουργηθούν ακόμη και σε μεγαλύτερα παλιά μπαούλα που θα τοποθετήσετε απευθείας στο δάπεδο και όχι πάνω σε κάποιο έπιπλο και αν σας αρέσει γενικά αυτό το ύφος σε καταστήματα με παλιά - μεταχειρισμένα έπιπλα θα βρείτε αυθεντικά παλιά φθαρμένα μπαούλα αλλά και παλιές βαλίτσες, για διακοσμητική χρήση, σε πολύ καλές τιμές. Δείτε ενδεικτικά εδώ. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ