2022-11-10 12:24:55
Φωτογραφία για Φωτεινή Πετρογιάννη: Απαντά για την κόντρα με τη Σπυροπούλου – «Είμαι πολύ στενοχωρημένη, δεν ισχύουν όσα γράφονται»
Η δημοσιογράφος μετά τα όσα της πρόσαψε η παρουσιάστρια για την πορεία της στον Alpha λόγω της κουμπαριάς της με την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία Κοντομηνά, θέλησε να απαντήσει στον «αέρα» του Πρωινού.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε απευθυνόμενος στη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Εγώ δεν ασχολιόμουν και ούτε σου είπα να πεις κάτι, αλλά βλέπω ότι ασχολούνται όλες οι άλλες εκπομπές. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει».

Τότε, τον λόγο πήρε η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία σημείωσε: «Θέλω να εστιάσω μόνο σε μένα για να ξέρει ο κόσμος πάνω σε αυτά που γράφτηκαν χθες το βράδυ. Έχω την τύχη να έχω συνεργαστεί εδώ και 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, να έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. Δύο τρεις μου έχουν ξεφύγει. Ποτέ δεν χρησιμοποίησε καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή να τον κάνω στην μπάντα και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχω συνεργαστεί, δεν έχουν να πουν ότι εγώ έβλαψα κανέναν ή ότι χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία, την οποία απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Εργάζομαι 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να με κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι. Είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στη Μαρία Κοντομηνά. «Επειδή γράφτηκε ότι “καθάριζε” για μένα ανθρώπους. Είναι προσβολή, δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή και γι’ αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο ξεχωριστός και δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Πάντα μου έλεγε να δουλεύω με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ