2022-11-11 11:30:03
Φωτογραφία για Κάπνισμα όχι δίπλα, αλλά μέσα στο βενζινάδικο!



Ένα πράγμα που μαθαίνεις από το σχολείο ακόμη, αλλά ιδιαίτερα όταν πάρεις το αυτοκίνητο πρώτη φορά και πας να βάλεις καύσιμο, είναι ότι απαγορεύεται το κάπνισμα στον χώρο! Ειδικά δίπλα στις αντλίες, έτσι δεν είναι;

Κι όμως, ακόμη και αυτό το αυτονόητο φαίνεται να καταστρατηγείται σε βενζινάδικο σε κομβικό σημείο του Αγρινίου. Δεν μιλάμε για την αβλεψία πελατών.

Το πρατήριο είναι τοποθετημένο πάνω σε κόμβο όπου τα αυτοκίνητα μπορούν ακόμη και να διέλθουν μέσα από αυτό ή ακόμη και να παρκάρουν προσωρινά. Απέναντι υπάρχουν μερικά καφέ για take away που προσελκύουν διάφορους διερχόμενους.

Ομάδες, λοιπόν, ολόκληρες από τέτοιους διερχόμενους συχνά δεν… διέρχονται αλλά δίνουν ραντεβού και κάθονται στο σημείο, πίνουν στα όρθια καφέ, ακριβώς δίπλα από τα παρκαρισμένα οχήματά τους, συνήθως βανάκια, αγροτικά κλπ, όμως μερικοί εξ αυτών καπνίζουν!

Και καπνίζουν σε απόσταση ούτε τριών μέτρων από τις αντλίες!

Λίγες μόνο ώρες πριν είδαμε μια κυρία με τον καφέ πάνω στο καπό του αυτοκινήτου και το τσιγάρο αναμμένο ακριβώς δίπλα στην αντλία του υγραερίου.

Ή κάποιο επεισόδιο έχουμε χάσει και δεν καίγονται τα καύσιμα ή έχει αλλάξει ο κανονισμός! Ή κάποια μέρα θα γίνουν όλα παρανάλωμα του πυρός και μετά θα ζητούν και τα ρέστα κάποιοι!

Εφημερίδα “Συνείδηση”  

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ