2022-11-13 11:15:51
Φωτογραφία για Survivor All Star: Το τεράστιο κόστος παραγωγής...
Το Survivor All Star αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου του 2023 στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» και το πρωί του Σαββάτου (12/11) η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αποκάλυψε ποιους παίκτες θέλει διακαώς να «κλείσει» η παραγωγή, ώστε να τους δούμε να αγωνίζονται και πάλι στους στίβους μάχης, αλλά και ποιο υπολογίζεται να είναι το κόστος του ριάλιτι επιβίωσης φέτος. Όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής η πεντάδα παικτών που θέλει διακαώς η Acun Medya είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο Γιωρίκας Πηλίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τριαντάφυλλος.

Επίσης, η παραγωγή θέλει να «κλείσει» τους νικητές από τους πέντε κύκλους του Survivor που έχουν προβληθεί από το 2017 μέχρι και φέτος. Πρόκειται για τους Στάθη Σχίζα, Ηλία Γκότση, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκη Κατσούλη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όσον αφορά την εβδομαδιαία αμοιβή των παικτών, ισχύει το γεγονός ότι οι παίκτες θα παίρνουν από 5.000 ευρώ αν και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς είπε χαρακτηριστικά: «Είναι το μίνιμουμ αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι γνωρίζω ότι θα διαπραγματευτούν πολύ μεγαλύτερα ποσά», προσθέτοντας πως το κόστος για την παραγωγή του φετινού Survivor θα είναι πολύ υψηλό.


«Η παραγωγή του φετινού Survivor ξεκινάει και το τονίζω ξεκινάει από τα 14.000.000 ευρώ, ποσά που ακόμα και γι' αυτού τους είδους τις παραγωγές, είναι αρκετά υψηλά. Και λέω ξεκινάει γιατί μπορεί αυτό στην πορεία και με τις ανάγκες του ριάλιτι να τα ξεπεράσει», κάτι που σημαίνει ότι το κόστος του κάθε επεισοδίου υπολογίζεται περίπου στα 100.000 ευρώ.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ