2022-11-14 14:30:03
Φωτογραφία για Ελεονώρα Μελέτη: «Βγαίνουν και λένε ότι οι άλλες εκπομπές είναι χάλια, ενώ είναι από πάνω»
Οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου για τη Ναταλία Γερμανού σχολιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας 14/11 στο Mega Καλημέρα.

Αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε ότι «έτυχε φέτος η Μαρία Μπακοδήμου έτυχε να μην έχει την επιτυχία που περίμενε ή που θα μπορούσε να έχει, για πολλούς λόγους, και η Ναταλία ένιωσε την ανάγκη να τη στηρίξει. Αυτό μου αρέσει πολύ».

«Για να μην τρελαθούμε κιόλας, δηλαδή, θα μας πουν εμάς εδώ ότι κάποια εκπομπή είναι καλύτερη από τη δική μας και εμείς θα πούμε “βλέπε την άλλη γιατί θα σκίσει”. Δεν θα απαντούσα εγώ. Δεν ξέρω αν ήταν αντίστροφα τα πράγματα πώς θα απαντούσε η Ναταλία αλλά θεωρώ ότι όσο ευγενής άμιλλα να υπάρχει, αυτό λίγο ξεπερνά τη Σουηδία», σημείωσε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός.

Λίγο αργότερα, με αφορμή τα όσα είπε ο συνεργάτης της, η Ελεονώρα Μελέτη… πέταξε ένα «καρφί» με συγκεκριμένη κατεύθυνση: «Άκου να δεις Κώστα μου, στον χώρο που λειτουργούμε, αυτή η συμπεριφορά είναι πιο θεμιτή και πολύ πιο ωραία από την άλλη συμπεριφορά ανθρώπων, που ενώ είναι από πάνω, βγαίνουν και λένε ότι οι άλλες εκπομπές είναι χάλια. Γιατί αυτό το λες και τοξικότητα, δεν το λες και τοξικότητα; Ε μα πια… Με τσιγκλάτε!».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ