2022-11-15 14:30:05
Φωτογραφία για Βασίλης Τριανταφύλλου: Έχω φάει πολύ ξύλο στους «Παγιδευμένους»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε στο πλατό του «The 2Night Show» της Δευτέρας τον Βασίλη Τριανταφύλλου. 

Ο ηθοποιός μίλησε για τα όμορφα παιδικά του χρόνια, για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη δουλειά που έκανε σε οικοδομές, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στη ζωή του το «μικρόβιο» της υποκριτικής.

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου είναι Πειραιώτης, αλλά ΑΕΚτσής και από μικρός του άρεσε το ποδόσφαιρο, όπως και η υποκριτική. Έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι τα 17 του, ήταν στη Δ’ εθνική με το Κερατσίνι. Ο μπαμπάς του μπορεί να του είπε «ή ΑΕΚ ή έξω από το σπίτι», όμως κανείς δεν τον εμπόδισε να αφήσει την μπάλα για την υποκριτική. Έχει δουλέψει στην οικοδομή με τον πατέρα του που ήταν υδραυλικός, αλλά πάντα τον πρόσεχε, δεν τον παίδευε.

Οσον αφορά την προσωπική του ζωή, είπε: «Ζω με τη σύντροφό μου. Γνωριζόμαστε 10 χρόνια, είμαστε μαζί, συζούμε και είμαστε σε καλό δρόμο για γάμο, είναι κάτι που το θέλουμε. Ήμασταν φίλοι και νομίζω ότι είναι ωραίο να περνάει η σχέση από εκεί, γιατί υπάρχει ειλικρίνεια και κατανόηση. Πήρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου, υπήρχε σεβασμός, συντροφικότητα και θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια. Η σύντροφός μου είναι ηθοποιός, αλλά έχει και κατάστημα με οπτικά. Ο ένας στηρίζει τον άλλον».


Τι δεν του αρέσει από αυτή τη δουλειά; «Είναι όλο το μετά τη δουλειά. Δεν τα πάω καλά με το διαδίκτυο και το βλέπω να μπαίνει στη δουλειά μας. Δεν ξέρω αν μπορώ ή αν θέλω να το ακολουθήσω. Γίνεται απαραίτητο νομίζω και πλέον ασχολούμαι περισσότερο και το ψάχνω», τόνισε.

Για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» είπε:

«Φέτος είναι η χρονιά που γεύομαι το κομμάτι της τηλεόρασης και το απολαμβάνω», είπε για τον ρόλο του «Άγγελου», ενώ έχει περάσει για λίγο και από τη σειρά «Ήλιος». «Οι Τούρκοι παραγωγοί ήθελαν να έχω μπούκλες στα μαλλιά. Το μαλλί μου είναι ίσιο κανονικά. Κάθε μέρα κάνω μπούκλες», αποκάλυψε.

«Ένιωσα μεγάλη χαρά όταν με πήραν. Ήταν ένας ρόλος που τον ήθελα πολύ. Είπα “αυτό οφείλεις να το κάνεις και να ασχοληθείς και να δουλέψεις πάνω σε αυτό”», τόνισε.

Στην ερώτηση για το πώς οι «Παγιδευμένοι» θα αντέξουν απέναντι από άλλα επιτυχημένα σίριαλ, όπως ο «Σασμός» απάντησε: «Υπάρχει πολύς κόσμος που το βλέπει στο διαδίκτυο».

«Έχω φάει πολύ ξύλο στους “Παγιδευμένους”», δήλωσε με χιούμορ και συνέχισε: «Νιώθω έκπληξη κάθε φορά που βλέπω τα σενάρια. Είναι καλό που με μισούν στο Twitter. Νιώθω ότι υπάρχει εξέλιξη σε εμένα, είμαι ικανοποιημένος. Οι γονείς μου βλέπουν φανατικά. Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό και είναι κι αυτός στο πλευρό μου».

Για το μέλλον του αποκάλυψε: «Δεν σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό για την καριέρα μου, αλλά θα ήθελα να παίξω κάποια στιγμή στην Επίδαυρο».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ