2022-11-21 14:39:51
Φωτογραφία για Αντιπαράθεση Γιώργου Βαρεμένου και Μπάμπη Παπαδημητρίου στον “Αντένα”: «Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι εκτροπή!».

     «Δεν υπάρχει ένας από τους υπουργούς που παρακολουθούσε ο Κ. Μητσοτάκης, ένας επαναλαμβάνω, ας πούμε ο κ. Χατζηδάκης, που να δείξει ευθιξία, ευαισθησία, αξιοπρέπεια τέλος πάντων, και να ρωτήσει: «Γιατί με παρακολουθούσατε;» Τους κρατάει όλους ο Μητσοτάκης από τις παρακολουθήσεις και δεν τολμούν;» 

Αυτό επεσήμανε ο Γιώργος Βαρεμένος στον Μπ. Παπαδημητρίου στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” της τηλεόρασης του “Αντένα”, και συνέχισε: «Αρκούσε μόνο η συγκλονιστική μαρτυρία του Τάσου Τέλλογλου για να αντιληφθεί κάποιος το καθεστώς ζόφου που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα. Εδώ όμως έχουμε την αποκάλυψη του “Βήματος” με ονόματα εκείνων που λειτουργούσαν το Predator μέσα στην ΕΥΠ. Θα απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή ή θα κρύβεται εσαεί;»

«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι εκτροπή», σημείωσε ο Γ. Βαρεμένος και ρώτησε ρητορικά: «Γι’ αυτό ψηφίστηκε ο κ. Μητσοτάκης απ’ τον ελληνικό λαό; Για να εγκαθιδρύσει αυτό το τέρας του σκότους;»

ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ