2012-06-29 13:08:13
Φωτογραφία για ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΙ ΑΓΚΟΥΙΑΡ ΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ... ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ολυμπιακός αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους Κάρλος Μάρτινς και Αγκουιάρ, που δεν υπολογίζονται από τις Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αντίστοιχα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Από την πρώτη στιγμή που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συμφώνησε με τους ερυθρόλευκους για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τα σενάρια από την Πορτογαλία, για ποδοσφαιριστές που απασχολούν τους ανθρώπους του Θρύλου έχουν πολλαπλασιαστεί και… εμφανίζονται από παντού.

Τα τελευταία ονόματα που… προστέθηκαν στη λίστα των παικτών που έχουν «ακουστεί» για τον Ολυμπιακό είναι αυτά του Κάρλος Μάρτινς από την Μπενφίκα και του Λουίς Αγκουιάρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπως τουλάχιστον αναφέρει ο «Γαύρος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το οποίο επικαλείται πηγές από την Πορτογαλία, οι δύο μέσοι δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους, οι οποίες είναι πρόθυμες να διαπραγματευτούν την πώλησή τους και ο Ολυμπιακός, θεωρείται από τους Ίβηρες ως σοβαρός προορισμός για τους δύο παίκτες.


Όσον αφορά τον 30χρονο Κάρλος Μάρτινς, ανήκει στην Μπενφίκα, ωστόσο την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε ως δανεικός στην Γρανάδα, στην οποία είχε 29 συμμετοχές και πέτυχε τρία τέρματα. Είναι 15 φορές διεθνής με την Πορτογαλία, έχοντας σκοράρει δις για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Κάρλος Ζόρζε Νέτο Μάρτινς, όπως είναι το πλήρες όνομά του έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους «Αετούς», όμως δεν είναι στα πλάνα του Ζόρζε Ζέσους και για τον λόγο αυτό παραχωρείται είτε ως μεταγραφή, είτε με τη μορφή του δανεισμού.

Ανάλογη… περίπτωση είναι και αυτή του Λουίς Μπερνάντο Αγκουιάρ Μπούργκος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Ο 26χρονος Ουρουγουανός αγωνίζεται στην Πενιαρόλ της πατρίδας του, ως δανεικός από την Σπόρτινγκ, στην οποία δεν κατάφερε να πείσει και αποχώρησε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέφτουν κι άλλο οι πωλήσεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέφτουν κι άλλο οι πωλήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ