2022-11-24 22:43:24
Φωτογραφία για DIY Χριστουγεννιάτικες φιγούρες από σύρμα
Πολύ ιδιαίτερης αισθητικής DIY χριστουγγενιάτικες φιγούρες από σύρμα,  που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν στολίδια δέντρου αλλά και σαν στοιχεία σε κρεμαστές γιορτινές συνθέσεις και διακοσμήσεις.  

Για να κατασκευάσετε τα εντυπωσιακά συρμάτινα ..αγγελάκια θα χρειαστείτε μόνο μαύρο σύρμα χαλκού μικρά κομματάκια υφάσματος και υφασμάτινη κορδέλα. 

Το σύρμα χαλκού είναι ιδιαίτερα εύκαμπτο και δουλεύεται πολύ εύκολα με απλή πένσα, στις συγκεκριμένες δε κατασκευές έχει χρησιμοποιηθεί διπλό. 

Ο σχηματισμός του περιγράμματος κάθε φιγούρας (κεφάλι, σώμα, φτερά, πόδια) γίνεται εύκολα λυγίζοντας το σύρμα στο ανάλογο σχήμα και το καλύτερο αποτέλεσμα αισθητικά δημιουργείται συνεχίζοντας από το ένα κομμάτι στο επόμενο χωρίς να κοπεί το σύρμα.

Πρόσθετα στοιχεία όπως πχ τα μαλλιά δημιουργούνται με μικρά κομμάτια κομμένου σύρματος, λυγισμένα στον κατάλληλο σχηματισμό και με τον ίδιο τρόπο κατασκευάζεται και το επίσης συρμάτινο κρέμασμα της κάθε φιγούρας.


 

Μικρά κομμάτια υφάσματος στερεωμένα με κορδελίτσες σε γιορτινά σχέδια ολοκληρώνουν τις φιγούρες που ασφαλώς μπορούν να δημιουργηθούν και σε μεγαλύτερο μέγεθος, ανάλογα με το αν προορίζονται για στολίδια δέντρου ή για άλλου τύπου χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις.  

Οι συγκεκριμένες κατασκευές έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο ύφος, ταιριαστό με κλασικές, ρουστίκ αλλά και πιο μοντέρνου στυλ χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις και με την ίδια επιτυχία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε στολισμούς επαγγελματικών χώρων. 

Βεβαίως με σύρμα μπορούν να δημιουργηθούν και πολλών διαφορετικών τύπων στολίδια και γιορτινά στοιχεία. Εδώ θα βρείτε πολλές ακόμη παρόμοιες ιδέες και οδηγίες κατασκευής. 

ΠΗΓΗ:

pomponetti.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ