2022-12-10 18:18:24
Φωτογραφία για Με θερμά και συγκινητικά λόγια υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της Νυμφόπετρας το βιβλίο του σιδηροδρομικού Χρήστου Γιαννακίδη
Η έκδοση βιβλίου με την ιστορία του χωριού τους προκάλεσε συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης στους κάτοικους της Νυμφόπετρας.

Συγκινημένοι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι στα χέρια τους κρατούσαν αυτό το βιβλίο με την ιστορία χωριού τους.

«Αναρωτηθήκαμε πολλά φόρες δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος να γράψει την ιστορία αυτού του χωριού; Σήμερα παίρνω απάντηση και χαίρομαι για αυτό» Μας είπε η κ. Αφροδίτη Δρεμλή κάτοικος Λαγκαδά, κρατώντας με ιδιαίτερη ικανοποίηση το βιβλίο στα χέρια της. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη και συγκίνηση ένοιωσε κ.. Δρεμλή όταν της γνωρίσαμε ότι μέσα στις σελίδες του βιβλίου υπάρχει η αφήγηση του παππού της Θεοδώρου Ακαλίδη

Την ικανοποίηση του εξέφρασε και ο σύζυγος της Γιώργος ο όποιος σημείωσε το πόσο σημαντικό είναι να καταγράφονται τα ιστορικά γεγονότα.

«Θα συμβάλουμε όλοι για να φτάσει αυτό το βιβλίο σε κάθε σπίτι» Μας είπε ο κ. Παντελής Λαμπριανίδης.


«Είμαι βαθιά συγκινημένος για αυτή την προσπάθεια που κάνατε και σήμερα έχω στα χεριά μου αυτό το βιβλίο με την ιστορία του χωριού μας. Θερμά συγχαρητήρια» ανέφερε ο κ. Κοσμάς Αρμένης ο οποίος μας εξιστόρησε εν συντομία την ιστορική πορεία οικογενειών της Νυμφόπετρας με την Κλεισούρα»

Χωρίς να σκεφτεί την απόσταση, με την βοήθεια του μπαστουνιού της έφτασε στο κοινοτικό κατάστημα για να προμηθευτεί του βιβλίο.

«Άκουσα για το βιβλίο αυτό και ήρθα να το πάρω» μας είπε συγκινημένη η κ. Χρυσούλα Τερζοπούλου.

Επιτέλους κρατώ στα χέρια μου αυτό που περίμενα τόσο καιρό. Θερμά συγχαρητήρια»

Ανέφερε η κ. Θεοδώρα Θώτου –Ιακώβογλου η οποία είναι επιχειρηματίας και διατηρεί κατάστημα ορθοπεδικών ειδών στη Καλαμαριά.

Την ικανοποίηση του για την έκδοση αυτού του ιστορικού βιβλίου εξέφρασε και ο πρόεδρος το Δημοτικού Διαμερίσματος Νυμφόπετρας του Δήμου Βόλβης κ. Δαμιανού Γεώργιος, τον οποίο ευχαριστούμε και δημόσια για την συμμέτοχη του στην ενημέρωση και την βοήθεια του στην διάθεση του βιβλίου στους κατοίκους τους χωριού

Σ.Σ. Είναι βέβαιο ότι μεγάλος αριθμός κατοίκων δεν μπόρεσε να προμηθευτεί το βιβλίο και επιθυμεί να το παραλάβει ,να απευθυνθεί στον Πρόεδρο κ. Γιώργο Δαμιανού και να συνταχθεί κατάλογος ώστε αν ο αριθμός που επιθυμούν είναι μεγάλος να προβούμε και σε νέα έκδοση του βιβλίου.

Χρήστος Γιαννακίδης

emvolimanea.blogspot.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ