2022-12-14 21:53:25
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτική Έκθεση Βιβλίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου.
     Το Βιβλιοπωλείο ΦΑΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Βιβλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου.

Τα Εγκαίνια θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00’.

Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά ώρες 09:00’ – 14:00’ και 17:00’ – 20:00’ μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου προσφέροντας όμορφες και οικονομικές λύσεις σε όσους δεν έχουν διαλέξει ακόμα τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους.

Ένα βιβλίο που προκαλεί δημιουργική διάθεση και σκέψη, μαζί με την αγάπη και τις θερμές ευχές μας μπορεί να χαρίσει χαμόγελα και χαρά στα παιδιά και στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το χριστιανικό βιβλίο θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων που δεν είναι οι φωτισμένοι δρόμοι, οι στολισμένες βιτρίνες και τα φορτωμένα τραπέζια, αλλά η γνώση ότι ο Θεός έγινε άνθρωπος για να βρει ο άνθρωπος την αφετηρία μιας νέας ζωής γεμάτη ελπίδα, αγάπη και χαρά.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ