2022-12-17 22:59:34
Φωτογραφία για Ενέκρινε η Κοινωφελής του δήμου Αγρινίου τα 50 χιλ.ευρώ για τη συναυλία με Βανδή.



 Πολύς ντόρος γίνεται για τη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Αγρίνιο με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και πολύς λόγος για το κόστος της.

Το σίγουρο είναι πως το κέντρο της πόλης θα βουλιάξει από κόσμο αλλά σίγουρο επίσης είναι πως αυτή η εκδήλωση θα έχει υψηλό κόστος. Βανδή είναι άλλωστε αυτή  Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ερωτήθηκε για το κόστος η αντιδήμαρχος Πολιτισμού ωστόσο τότε δεν απάντησε συγκεκριμένα. Ήρθε όμως η «Διαύγεια» να το αποκαλύψει…

Όπως προκύπτει, το ΔΣ. της Κοινωφελούς του δήμου Αγρινίου ενέκρινε πίστωση ύψους 50.000 για τη μουσική εκδήλωση – συναυλία με τη Δέσποινα Βανδή. Εξ αυτών 40.176 ευρώ προορίζονται για τους καλλιτέχνες και το σχήμα, 5.000 είναι για τις μετακινήσεις και 4.824 για τα καθίσματα.

Αναλυτικότερα, οι δαπάνες αφορούν: αμοιβή σχήματος -εσωτερικές μετακινήσεις σχήματος (σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασιών) ,μετακίνηση καλλιτεχνών (παροχή αυτοκινήτου πολυτελείας)/κάλυψη αμοιβής του οδηγού -έξοδα μετακίνησης τεχνικής ομάδας και παραγωγής -δύο γεύματα ημερησίως για όλους τους συντελεστές- τεχνική Υποστήριξη (σύμφωνα με το technical rider)/κόστος μεταφοράς και ενοικίασης τεχνικού εξοπλισμού BACKLINE), εξέδρα (σύμφωνα με το technical rider και τις προδιαγραφές της παραγωγής + κόστος μεταφοράς), κόστος ασφάλισης συντελεστών, αμοιβή εταιρείας παραγωγής-ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Σημειωτέον πως διαρρέεται από διάφορους κύκλους πως ένα ποσοστό του κόστους θα καλύψουν χορηγοί.

 



πηγή:  agrinionews.gr


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ