2023-01-03 13:15:07
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά: Η απάντηση της παρουσιάστριας για την παρουσίαση του «The Voice»
Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στην έντονη φημολογία πως θα αναλάβει την παρουσίαση των επερχόμενων live του «The Voice» αντικαθιστώντας τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ σημείωσε χαρακτηριστικά: «Καλύτερα να μιλούσα για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν θα το αποφύγω. Έγινε μια κουβέντα, όχι επίσημα, το έχω πει και γω στην εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι πάντα προτιμώ να μην κάνω κάτι παραπάνω και είναι επιλογή μου να είμαι μόνο στο πρωινό και στα προηγούμενα χρόνια. Τώρα το συγκεκριμένο επειδή είναι μόνο για λίγες εμφανίσεις, από ότι καταλαβαίνω, θα ξανακάνουμε μια συζήτηση φαντάζομαι».

Η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια των δηλώσεών της επισήμανε: «Θα είμαι ειλικρινής. Πάντα γίνονται προτάσεις, απλώς φέτος είμαι σε ένα κανάλι που τους ευχαριστώ πάρα πολύ και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εάν, λοιπόν, μπορώ να βοηθήσω και δεν υπάρχει κάτι άλλο, γιατί για μένα θα είναι πάρα πολύ πιεστικό διότι τις Κυριακές διαβάζουμε με τα παιδιά… Επαγγελματικά, δεν είναι ταπεινότητα, θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σε αυτούς που με πιστεύουν και, επειδή με έχουν πιστέψει, δεν θα μπορούσα να χαλάσω χατίρι. Αυτό θέλω να πω».


Επιπλέον συμπληρώνοντας την τοποθέτησή της η παρουσιάστρια ανέφερε: «Φαντάζομαι ότι υπάρχουν και άλλες προτάσεις, υπάρχουν και άλλες λύσεις, αν όμως θεωρούν ότι πρέπει να είμαι εκεί θα είμαι εκεί και το λέω για πρώτη φορά εδώ χωρίς να το έχω πει καν στα στελέχη. Δεν θα μπορούσα να πω όχι στο κανάλι που τώρα ξεκινάω και θεωρώ πως στις δουλειές αυτό πρέπει να γίνεται. Απλώς είναι θέμα χρόνων και επιλογών, δεν το έχω κάνει ποτέ».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ