2023-01-07 19:23:18
Φωτογραφία για Οι τελευταίες πινελιές στη νέα πλατεία του Μύτικα. Συνδέθηκε ο νέας τεχνολογίας led φωτισμός και ένα έργο ποιοτικής αναβάθμισης της καθημερινότητας, οδεύει προς χρήση απ' όλους τους πολίτες.
Προς το τέλος οδεύει το έργο της νέας πλατείας του Μύτικα....... Σήμερα με χαρά διαπιστώσαμε ότι τακτοποιούνται οι τελευταίες εργασίες και λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής υποδομής για τον τουριστικό Μύτικα και την επισκεψιμότητα του, με το χρονοδιάγραμμα του συγκεκριμένου έργου να εξελίσσεται ομαλά και εντός των συμβατικών προθεσμιών για αυτούς που γνωρίζουν.

Πληροφορηθήκαμε ότι όταν τελειώσουν όλες οι εργασίες, θα γίνει ένας καλός καθαρισμός και πλύσιμο της πλατείας, όπως και μία συμμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, με απομάκρυνση υλικών και μπάζων από το έργο και απομάκρυνση των λυόμενων κατασκευών του παλιού Νηπιαγωγείου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο μελετήθηκε το 2020 επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη, από τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ).

Το έργο εντάχθηκε επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη στο Πράσινο Ταμείο τον Δεκέμβριο του 2020 (δείτε εδώ).


Δημοπρατήθηκε επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη τον Δεκέμβριο του 2021 (δείτε εδώ).

Ξεκίνησε η εκτέλεση του επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη τον Ιούνιο του 2022 (δείτε εδώ).

Θα παραδοθεί επί δημοτικής αρχής Τριανταφυλλάκη.

Τα έργα δεν ανήκουν ποτέ σε καμία εκάστοτε δημοτική αρχή και σε κανέναν αυτοχριζόμενο ευεργέτη, γιατί γίνονται με δημόσιο χρήμα και οι εκάστοτε δημοτικές αρχές πράττουν απλά το καθήκον τους, άλλες με καλό αποτέλεσμα, άλλες με μέτριο και άλλες με κακό αποτέλεσμα, με τελικό κριτή τους δημότες.

Όλες οι δημοτικές αρχές έχουν συνέχεια και οφείλουν ότι έχουν παραλάβει από τους προηγούμενους, να το ολοκληρώνουν. Η διοίκηση Τριανταφυλλάκη με επίσημα έγγραφα και στοιχεία, ότι εντάξεις και χρηματοδοτήσεις παρέλαβε, ενδιαφέρθηκε, ασχολήθηκε αλλά κυρίως δούλεψε ακατάπαυστα για να τις κάνει δημοπρασία, να τις συμβασιοποιήσει, να τις εκτελέσει ΟΛΕΣ. Σε αυτό το κομμάτι, με επίσημα στοιχεία, η επιτυχία της ήταν απολύτως 100%, χωρίς να χάσει ούτε ευρώ χρηματοδότηση από αυτή που παρέλαβε.

Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για την προηγούμενη διοίκηση του ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', και των συνοδοιπόρων, που από αδιαφορία και ανικανότητα, «κατάφερε» να απολέσει εντάξεις και χρηματοδοτήσεις ύψους 5.605.143,49 € !!!

Με συγκεκριμένα επίσημα έγγραφα, μιλάμε για 7 έργα, που κατόπιν των απεντάξεων που έγιναν επί της προηγούμενης διοίκησης του ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', και των συνοδοιπόρων, χάθηκαν οριστικά για τον Δήμο Ξηρομέρου (δείτε εδώ).

Μιλάμε για ένα ποσό τεράστιο για το μικρό μέγεθος του Δήμου Ξηρομέρου, που είναι ακόμη πιο σημαντικό, αν συνυπολογίσεις την έλλειψη στοιχειωδών υποδομών από την οποία πάσχει ο Δήμος.

Την ευθύνη γι αυτό το πολύ δυσάρεστο για τον τόπο, δεν την έχει αναλάβει ποτέ κανένας και επιμελώς αποκρύπτεται αυτό σαν να μην έχει συμβεί.

Είναι πολύ άσχημο για κάθε Δήμο, μία δημοτική αρχή να κοπιάζει και να φέρνει πολλά χρήματα και να έρχεται η επόμενη και από αδυναμία δημοπράτησης, τα χρήματα να χάνονται και αυτό έγινε στο Δήμο Ξηρομέρου δυστυχώς, μόνο από τη διοίκηση του ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', και των συνοδοιπόρων.

Κλείνοντας το κείμενο μας συμπερασματικά θα λέγαμε ότι τα έργα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, οι οποίοι δικαιούνται και απαιτούν, να βλέπουν την ποιότητα της καθημερινής τους ζωής να βελτιώνεται.

mytikaspress.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ