2023-01-17 18:30:07
Φωτογραφία για Σε επίπεδα ρεκόρ φτάνουν τα χρηματικά ποσά που επενδύθηκαν στο «Dragons' Den»
Σε επίπεδα ρεκόρ φτάνουν τα χρηματικά ποσά που επενδύθηκαν στο νέο παιχνίδι επιχειρηματικότητας «Dragons' Den», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, που έρχεται σύντομα στον αέρα του ΑΝΤ1.

Τα ποσά που δόθηκαν από τους επενδυτέςdragons στους διαγωνιζόμενους οι οποίοι παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες με την ελπίδα να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση, ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Το συνολικό πόσο υπερβαίνει κάθε προηγούμενο από τα ποσά που έχουν διατεθεί σε τηλεπαιχνίδια ή ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ για πρώτη φορά δεν πρόκειται για χρήματα που διαθέτει η παραγωγή ή το κανάλι ως έπαθλο για τους νικητές αλλά για ίδιους πόρους των κριτών-επενδυτών, που αποφάσισαν να βγάλουν κυριολεκτικά από την τσέπη για να στηρίξουν επενδυτικά νέες ιδέες επιχειρηματικότητας.

Την ομάδα των επενδυτών απαρτίζουν πέντε καταξιωμένοι Έλληνες επιχειρηματίες: ο πλοιοκτήτης Χάρης Βαφειάς, ο ιδρυτής της COCO-MAT Πολ Ευμορφίδης, η ιδρύτρια και πρόεδρος της Power Health Λιλή Περγαντά, η ιδρύτρια και πρόεδρος της Radial Croup Μαρία Χατζηστεφανή και ο κορυφαίος Έλληνας tech επενδυτής Λέων Γιοχάη. To «Dragons' Den» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες από τον αέρα του ΑΝΤ1.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ