2023-01-21 08:34:09
Φωτογραφία για Πληθώρα νέων laptops για κάθε χρήστη από την MSI



 Η MSI ανακοινώνει στο CES 2023 τις ολοκαίνουριες σειρές laptop που εξοπλίζονται με τους πιο πρόσφατους GPU της NVIDIA GeForce RTX 40 και με επεξεργαστές 13ης γενιάς Intel Core HX. Χάρη στις ολοένα υψηλότερες αποδόσεις αλλά και στην αναγνώριση που δόθηκε στην CES, η MSI διεκδικεί την κορυφή της αποδοτικότητας και της καινοτομίας με την ολοκαίνουργια σειρά laptop που κυκλοφορεί.

Τα καινούργια laptops της MSI είναι διαμορφωμένα με την εξαιρετικά αποτελεσματική αρχιτεκτονική της NVIDIA Ada Lovelace, κάνοντας ένα τεχνολογικό άλμα όσον αφορά στην απόδοση, αφού διαθέτει AI-powered DLSS 3 και επιτρέπει την πρόσβαση σε ζωντανές εικόνες και περιβάλλοντα με full ray tracing. Χάρη στην εξαιρετικά βελτιωμένη ισχύ, οχτώ από τα ολοκαίνουργια laptops της MSI διαθέτουν την πιστοποίηση της NVIDIA Studio, όχι μόνο όσον αφορά τις λειτουργίες για content creation αλλά και στις λειτουργίες του gaming, business και productivity.

Οι 3D creators αποκτούν πρόσβαση στο NVIDIA Omniverse, μία πλατφόρμα RTX και AI-enabled που συνδέει 3D workflows, αντικαθιστά τα linear pipelines με live-sync creation και δίνει την δυνατότητα στους καλλιτέχνες “letting artists” να επαναλαμβάνουν τις διαδικασίες που απαιτεί η εργασία τους πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ.

Βασιζόμενο στις τεχνολογικές υποδομές της NVIDIA Studio για τους creators, τα προϊόντα με NVIDIA RTX GPUs ευνοούνται από τις RTX βελτιστοποιήσεις σε πάνω από 110 δημιουργικά apps, ενώ οι NVIDIA Studio Drivers προσφέρουν τα υψηλότερα ποσοστά σταθερότητας και απόδοσης όπως και τα μοναδικά AI-powered NVIDIA tools: Canvas, Broadcast, και RTX Remix. Τα MSI Stealth, Creator Z και η σειρά laptops Prestige κυκλοφορούν με εγκατεστημένο σύστημα NVIDIA Broadcast, μετατρέποντας κάθε δωμάτιο σε home studio χάρη στη δύναμη του AI.

Τα νέα laptops της MSI διαθέτουν τους ολοκαίνουριους επεξεργαστές Intel 13ης γενιάς με μία αυξημένη απόδοση που φτάνει στο 45% και ωφελούνται από τον αυξημένο αριθμό πυρήνων και την turbo συχνότητα.



Ολοκαίνουργια Gaming Series: Πιο ισχυρά από ποτέ

Το καινούργιο MSI gaming laptop διαθέτει μοναδική thermal σχεδίαση, η οποία δίνει στο gaming απεριόριστες δυνατότητες και το κάνει πιο εξελιγμένο από ποτέ. Όλοι οι αγωγοί θερμότητας έχουν εκσυγχρονιστεί σε διαχωριστικούς σωλήνες, σε μεμονωμένους σωλήνες αλλά και σε VRAM-exclusive σωλήνες, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης απόδοση της συσκευής.

Την απάντηση στη βελτίωση της απόδοσης δίνει η σειρά laptop της MSI GeForce RTX 40, από την high-end Titan σειρά μέχρι τη σειρά entry gaming Katana, με ενσωμάτωση του MUX design για να επιτρέψει την ενεργοποίηση του Discrete Graphics Mode μέσω MSI Center, για μεγαλύτερη απελευθέρωση και περισσότερη GPU ενέργεια.

Με την υψηλή αισθητική πάντα κατά νου, η MSI ανακοινώνει πάνω από 10 νέα laptop για κορυφαίο gaming και απρόσκοπτη εργασία με αναλογίες οθόνης 16:10 QHD και ρυθμούς ανανέωσης στα 240Hz όπως τα Raider GE, Vector GP και τη σειρά Stealth. Επιπλέον, το αποκλειστικό φουτουριστικό ημιδιαφανές σχέδιο στο πληκτρολόγιο δίνει στους gamers μεγαλύτερη ευκολία για τα shortcut που χρειάζονται και πάει την εμπειρία gaming σε άλλο επίπεδο.

Titan GT series/ Raider GE series/ Vector GP series: Extreme Powerhouse

Το βραβευμένο Titan GT και το Raider GE κυκλοφορούν με τον άριστης ποιότητας επεξεργαστή i9-13980HX ο οποίος προσφέρει τις δυνατότητες του GeForce RTX 4090 Laptop GPU σε συνδυασμό με την ξεχωριστή τεχνολογία του MSI OverBoost Ultra, η οποία παρέχει επεξεργαστή και κάρτα γραφικών με μέγιστη απόδοση 250W αλλά μπορεί ακόμη να υποστηρίξει 5,2 GHz συχνότητα μέσω 8 P-cores ανάλογα τον φόρτο εργασίας.

Η προβολή αυτών των εκπληκτικών δυνατοτήτων που προσφέρουν τα Titan GT και Raider GE γίνεται μέσω δύο από τις καλύτερες οθόνες στον κόσμο. Το Titan GT είναι εξοπλισμένο με την πρώτη στον κόσμο οθόνη 4Κ/144Hz Mini LED, της οποίας χαρακτηριστικό αποτελούν τα πάνω από 1000 nits μέγιστης φωτεινότητας και οι 1000 local-dimming ζώνες. Το Raider GE από την άλλη είναι εξοπλισμένο με οθόνη 16:10 QHD+ 240Hz.

Η σειρά Raider GE κυκλοφορεί με ανανεωμένη matrix light bar, η οποία είναι πολύ πιο εντυπωσιακή και πρωτοποριακή. Εξίσου και η σειρά Vector GP, με την μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με εντυπωσιακή απόδοση θα γίνει η καλύτερη επιλογή για χρήστες STEM και engineering.



Stealth Series: Kομψότητα και ευκρίνεια

Η βραβευμένη σειρά Stealth διατίθεται σε μία πλήρης γκάμα σε μέγεθος που εξυπηρετεί κάθε ανάγκη από 14, 15, 16 και 17 ιντσών. Τα νέα Stealth 14 και 16 Studio φτιαγμένα από κράμα μαγνησίου και αλουμινίου προσφέρουν ένα ελαφρύ και λεπτό πλαίσιο. Το χαρακτηριστικό της θερμικής σχεδίασης MSI Vapor Chamber του Stealth 14 Studio, αποτελεί το πιο ισχυρό gaming laptop 14 ιντσών. Όσον αφορά στο Stealth 16 Studio, κυκλοφορεί με το Dynaudio 6-speaker sound system το οποίο παρέχει την πιο καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας. Επιπλέον με σκοπό να παρέχουν μέγιστη απόδοση, τα Stealth 17/16/14 Studio, είναι επικυρωμένοι με την πιστοποίηση της NVIDIA Studio, κάτι το οποίο εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες gaming και content creation.

Για να προσφέρει την πιο καθηλωτική και εκπληκτική εμπειρία, το Stealth 15 φέρνει μια επαναστατική οθόνη OLED high refresh rate, με 240 Hz και λιγότερο από 0,2 ms χρόνο απόκρισης. Ακόμη υποστηρίζει μία 100% DCI-P3 χρωματική παλέτα, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες gaming. Χάρη στις τεχνολογικές δυνατότητες της NVIDIA Max-Q suite, η οποία βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος, την ισχύ, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ακουστική, η σειρά laptop Stealth δεν έχει μόνο απίστευτη απόδοση αλλά είναι λεπτή και αθόρυβη.



Cyborg/ Pulse/ Katana/ Sword series: Επιλογές για κάθε gamer

Καλωσορίζουμε την ολοκαίνουργια σειρά των entry gaming laptops Cyborg 15. Η σειρά αυτή κυκλοφορεί με μία μοναδική σχεδίαση ημιδιαφανούς πλαισίου οθόνης στο οποίο μπορείτε να διακρίνετε τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη του laptop. Με μία λεπτή και ελαφριά σχεδίαση εμπνευσμένη από το cyberpunk, το Cyborg 15 είναι μία τέλειa επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την συνηθισμένη σχεδίαση των gaming laptops.

H MSI έχει ακόμη ανανεώσει τις hot-selling σειρές με gaming laptops, Katana, Sword και Pulse με τις πιο καινούργιες κάρτες γραφικών και επεξεργαστές προσφέροντας καλύτερη απόδοση στο gaming. Ακόμη οι σειρές Pulse, Katana και Sword διαθέτουν διακόπτη MUX. Οι gamers έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν mode ανάμεσα στο hybrid graphics και το discrete graphics, μέσω του ενσωματωμένου MSI Center.



Creator Z Series: Κυρίαρχη δύναμη δημιουργίας

Το εντυπωσιακό CNC-crafted chassis δεν είναι το μοναδικό θετικό στοιχείο της content creation σειράς, καθώς η απόδοση της σειράς Creator Z φτάνει πλέον σε άλλο επίπεδο. Τα πιο πρόσφατα Z17 HX Studio/ Creator Z16 HX Studio κυκλοφορούν με τον κορυφαίο επεξεργαστή Intel HX 13ης γενιάς και είναι επίσης πιστοποιημένα από την NVIDIA Studio. Χάρη στην θερμική σχεδίαση Vapor Chamber Cooler που διαθέτουν, αποτελούν ομολογουμένως τα καλύτερα creator laptops της αγοράς.

Επίσης, υποστηρίζουν το ολοκαίνουργιο βραβευμένο MSI Pen 2, το οποίο χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη MPP2.6 τεχνολογία, με 4096 pressure level και haptic feedback, το οποίο προσφέρει την αίσθηση ότι γράφετε σε πραγματικό χαρτί.



Prestige series: Λεπτό και ισχυρό

Οι δυνατότητες της σειράς Prestige ξεπερνούν κάθε προηγούμενη γενιά. Τα νέο Prestige 14 Evo και Prestige 16 Evo υποστηρίζουν μέχρι και την πιο προηγμένη σειρά επεξεργαστών Intel Core i7, η οποία παρέχει μία ελαφριά αλλά ταυτόχρονα ισχυρή εμπειρία χρήστη. Το Prestige 16 Studio διαθέτει δυνατότητες GPU laptops GeForce RTX 40 Series, είναι πιστοποιημένο από το NVIDIA Studio και υπόσχεται ακόμα καλύτερη παραγωγικότητα και κορυφαία αξιοπιστία.

Το ολοκαίνουργιο 13-inch Prestige 13 Evo αποτελεί το πιο ελαφρύ laptop ολόκληρης της σειράς MSI, είναι φτιαγμένο από κράμα αλουμινίου και μαγνησίου και ζυγίζει μόνο 990g. Το Prestige 13 Evo είναι εξοπλισμένο με μπαταρία μεγάλης αντοχής 75 Whrs, η οποία μπορεί να αντέξει ακόμη και για 15 ώρες.



Η σειρά Modern ανανεώνεται επίσης με νέες χρωματικές επιλογές σε μπλε και μπεζ χρώμα με σκοπό να ανταποκρίνονται στις τάσεις της μόδας.

Οι ολοκαίνουργιες σειρές laptop της MSI είναι έτοιμες και διατίθενται για early-bird προ-παραγγελίες. Κάνετε δικό σας ένα από τα μοναδικά MSI laptops και ζήστε μοναδικές εμπειρίες μπροστά από την οθόνη του laptop σας.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ