2023-01-21 08:59:51
Φωτογραφία για Παρουσιάστηκε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου με μεγάλη επιτυχία το βιβλίο ''Παντελής Καρασεβδάς – Τρεις ζωές'' των Κωστή Τσακανίκα & Νίκου Χούτα..... (Φωτο Χρηστος Μπόνης)

 

Ιστορικό αφιέρωμα στον Ολυμπιονίκη που έβαλε την δική του σφραγίδα στην πιο θυελλώδη περίοδο της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας......

Η έκδοση τιμά τον στρατιωτικό που έφτασε στον βαθμό του Υποστρατήγου επ΄ ανδραγαθία, μαχόμενος ηρωικά στην Κρήτη, στη Β. Ήπειρο, στη Μακεδονία και στη Μικρά Ασία, τον πολιτικό-συνιδρυτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων που αντιστάθηκε στους αρνητές της Δημοκρατίας και τον αθλητή που διοίκησε με επιτυχία τον Πανελλήνιο και τον Παναθηναϊκό, υμνώντας την ευγενή άμιλλα και το ολυμπιακό πνεύμα..

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη 2, Αθήνα .Παρουσία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, πολιτικών, εκπρόσωπων τοπικής αυτοδιοίκησης ,πολιτιστικών και αθλητικών φορέων ,συγγραφείς ,δημοσιογράφοι , συμπατριώτες Αιτωλοακαρνάνες ,κ.α

Το βιβλίο παρουσίασαν οι συγγραφείς:ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑΣ-Δημοσιογράφος, Διευθ. Ειδήσεων και Ενημέρωσης ANT1

NIKOΣ ΧΟΥΤΑΣ-Εκπαιδευτικός, Διδάκτορας Νεότερης Ιστορίας

Για το βιβλίο μίλησαν :

Τάσος Τέλλογλου, δημοσιογράφος

Γιάννης Σμαραγδής, σκηνοθέτης

Πάνος Σόμπολος, δημοσιογράφος, Πρόεδρο Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων

Σάββας Καλεντερίδης, εκδότης.

Η εκδήλωση έκλεισε από τον πρώην Προέδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος συνεχάρη τους συγγραφείς για την έκδοση του βιβλίου και την παρουσίαση .

Συντόνισε ο δημοσιογράφος Νικόλας Βαφειάδης


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σάρωσε το Βινύλιο!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σάρωσε το Βινύλιο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ