2023-01-31 07:45:23
Φωτογραφία για Πληροφορούμαστε ότι επίκειται ανακοίνωση της ένταξης του βιολογικού καθαρισμού της Δ.Ε. Αλυζίας. Η μοναδική δημοτική αρχή της διοικήσεως Γαλούνη & συνεργατών, με απεντάξεις έργων και απώλεια εκατομμυρίων ευρώ προηγούμενων δημοτικών αρχών.
Πληροφορούμαστε ότι επίκειται πολύ σύντομα, ανακοίνωση της ένταξης του βιολογικού καθαρισμού της Δ.Ε. Αλυζίας,...... ενός έργου που είχε ενταχθεί επί δημοτικής αρχής του αείμνηστου Πυθαγόρα Σαμαρά και απαντάχθηκε επί δημοτικής αρχής του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη και των συνεργατών του δημοτικών συμβούλων.

Δυστυχώς αυτή η απένταξη δεν ήταν η μοναδική επί της διοικήσεως του κ. Γαλούνη και τον συνεργατών του. Σας παρουσιάζουμε έναν πίνακα που δεν πρόκειται να σας τον δείξουν ΠΟΤΕ και δεν τον συνυπολογίζουν στο λογαριασμό, για να βγάλουν ορθά συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα της αποτυχημένης κατά εμάς διοίκησης Γαλούνη.

Η δημοτική αρχή Γαλούνη & συνεργατών, είναι η μόνη δημοτική αρχή Ξηρομέρου που έχει καταγράψει στο βιογραφικό της απεντάξεις έργων και απώλεια εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτήσεων που είχαν εξασφαλίσει προηγούμενες δημοτικές αρχές για τον Δήμο Ξηρομέρου.


Συγκεκριμένα μιλάμε για 7 έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.605.143,49 €, που κατόπιν των απεντάξεων χάθηκαν για τον Δήμο Ξηρομέρου. Όπως καταλαβαίνετε όλοι, αυτονόητα η κύρια ευθύνη σε αυτές τις περιπτώσεις, βαραίνει την διοίκηση επί της οποίας γίνονται οι απεντάξεις.

Προειδοποιούσε τότε η δημοτική παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης ''Συμπολιτεία Ξηρομεριτών'' με παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο (δείτε εδώ), το ίδιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.κ. Χρήστος Κολοβός και Γιάννης Τριανταφυλλάκης (δείτε εδώ). Απάντηση καμία από τον κ. Γαλούνη και τους συνεργάτες του, απεντάξεις και απώλεια εξασφαλισμένων χρηματοδοτήσεων εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε εδώ το σχετικό αρχείο excel, που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες των απενταγμένων έργων συνοδεία ΠΑΝΤΑ συνδέσμων των επίσημων εγγράφων.

Πίνακας ανάλογος απεντάξεων, δηλαδή αφαίρεσης εξασφαλισμένων χρημάτων για τον Δήμο Ξηρομέρου, δεν υπάρχει επί διοίκησης Τριανταφυλλάκη και ευχόμαστε για το καλό του Δήμου να μη ξανά υπάρξει ποτέ, για καμία δημοτική αρχή. Μόνο εντάξεις να έχουμε.

mytikaspress.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ