2023-02-18 11:39:30
Φωτογραφία για Σταρακά: «Μπορεί να διαφωνούμε πολιτικά, μας ενώνει όμως η αγάπη για τον τόπο μας»«Χρειάζεται σύνθεση δυνάμεων για να πάμε μπροστά»

 Στην τελευταία της συνεδρίαση ως δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αγρινίου συμμετείχε σήμερα η Χριστίνα Σταρακά, μετά την απόφασή της να παραιτηθεί από επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς», προκειμένου να αφοσιωθεί στην υποψηφιότητά της στην Αιτωλοακαρνανία με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις επικείμενες εθνικές εκλογές......

 

Εμφανώς συγκινημένη η Χριστίνα Σταρακά αποχαιρέτησε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, δηλώνοντας «περήφανη που δημιουργήσαμε μια μεγάλη δημοκρατική δημοτική παράταξη που η πορεία της στηρίχθηκε στην υπεράσπιση του κοινού συμφέροντος» και υπογραμμίζοντας ότι «η παράταξη μας συνεχίζει με νέα ηγεσία, μ’ ένα άξιο στέλεχος της παράταξής μας, τον Παναγιώτη Καψάλη».

 

Στην τοποθέτησή της η Χριστίνα Σταρακά, απευθυνόμενη στο σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε με έμφαση πως «οι διαφωνίες μας μπορεί να ήταν και είναι σημαντικές. Μας ενώνει όμως κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Η αγάπη και το ενδιαφέρον για το τόπο μας. Σε αυτό τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο δεν περισσεύει κανείς. Χρειάζεται σύνθεση απόψεων και δυνάμεων για να πάμε μπροστά» και ολοκλήρωσε την ομιλία της λέγοντας:

 

o        «Μπορεί να παραιτήθηκα από το δημοτικό συμβούλιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πάψω να ενδιαφέρομαι και να ασχολούμαι με τα προβλήματα του τόπου μου. Είναι αυτονόητο ότι παραμένω απλός στρατιώτης της Παράταξης μου, συνεισφέροντας με όλες μου τις δυνάμεις, όπου μου ζητηθεί».

o        «Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, όσους έγραψαν το όνομά τους δίπλα στο δικό μου στο ψηφοδέλτιο της Παράταξής μας, αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τον δήμαρχο, τον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου και φυσικά τους υπαλλήλους του δήμου για την συνεργασία».

 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ