2023-02-18 11:55:21
Φωτογραφία για Μεγάλο γλέντι του Συλλόγου Μπαμπινιωτών ...(Φωτο)

 



πηγη : mpampiini

Σε ένα όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός και η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Ξηρομέρου «Χριστόδουλος Παμπλέκης»,.....

 χθες Παρασκευή  17/02/2023 στη μουσική ταβέρνα «ΝΤΟ ΜΙΝΟΡΕ» στον Άγιο Δημήτριο. Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα  του Συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου....... και γλέντησαν ως της πρωινές ώρες .

Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ευλόγησε ο πάτερ Βασίλειος Πόπης πρωθιερέας στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιά .

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μπενέκος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την νεολαία η οποία με την παρουσία και συμμετοχή της σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος , αποτελεί την ελπίδα για τη συνέχιση της πολιτιστικής προσπάθειας του Συλλόγου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε  ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης

Επίσης χαιρετισμό έστειλαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αιτ/νιας κ.Σπήλιος Λιβανός και ο πρόεδρος φαρμακοποιών Αιτ/νιας και  υποψήφιος βουλευτής κ.Θανάσης Παπαθανάσης 

Παρευρέθηκαν: 

 Ο  Δήμαρχος Ξηρομέρου κ.Γιάννης Τριανταφυλλάκης ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής παράτασης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου κ.Παναγιώτης Στάικος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα.Χριστίνα Ταπρανζή, ο πρόεδρος  ΚΕΔΗΞ κ.Λευτέρης Μάντζαρης, ο πρόεδρος της Τ/Κ Αγραμπέλου κ.Δημήτρης Τάγκας, από το Σύλλογο Μαχαιριωτών κα πρόεδρος κ Γρηγόρης Τσίντζος(ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας) η αντιπρόεδρος κα Πηνελόπη Γκούμα, η Γραμματέας κ.Σοφία Κορρέ και ο ταμίας κ.Γιώργος Καραγιάννης , ο πρόεδρος συλλόγου Χρυσοβιτάνων ''ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ'' κ.Ταξιάρχης Σάββας, από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος ο ειδικός Γραμματέας κ.Χριστόφορος Ευθυμίου.

Την εκδήλωση κάλυψαν xiromeronews-romianews-Μπαμπίνη ΙΝ




ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ