2023-02-21 08:12:40
Φωτογραφία για Κ. Καραγκούνης: Διαψεύδει κάθε εμπλοκή με την υπόθεση του Κολωνού – Καταθέτει μήνυση για να εντοπίσει το «τρολ»



«Θεωρώ ανάξιο λόγου να απαντώ στα τρολ αλλά τελικά μερικές φορές χρειάζεται να απαντάς και στον οχετό».....

Μήνυση καταθέτει ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, κατά του προσώπου που βρίσκεται πίσω από ανώνυμο λογαριασμό στο twitter που διακίνησε την πληροφορία ότι στη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού εμπλέκεται και ο ίδιος.



Σε συνέντευξή του στον Alpha989, ο Κώστας Καραγκούνης τόνισε ότι δε γνωρίζει τον Ηλία Μίχο και κατ’ επέκτασιν δεν μπορεί να έχει κάποια σχέση μαζί του.

«Προφανώς και όχι, δεν τον γνωρίζω ούτε έχω καμία σχέση» απάντησε ο Κώστας Καραγκούνης στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν γνωρίζει προσωπικά τον Ηλία Μίχο.



Όπως είπε ο κ. Καραγκούνης, «είδα ότι έγινε μια ανάρτηση με τη φωτογραφία μου στα σόσιαλ μίντια από λογαριασμό τρολ. Προσωπικά θεωρώ ανάξιο λόγου να απαντώ στα τρολ αλλά τελικά μερικές φορές χρειάζεται να απαντάς και στον οχετό» και πρόσθεσε ότι έκανε μήνυση κατά αγνώστων, προκειμένου να εντοπιστεί από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο κάτοχος του λογαριασμού.

«Το μόνο που έχω να πω για αυτή την υπόθεση επειδή είμαι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ήμουν εισηγητής στο να γίνουν ισόβια οι βιαστές ανηλίκων. Η ανάκριση προχωράει, θα υπάρξουν και περαιτέρω εξειδικεύσεις για αυτό είχα ζητήσει την τροποποίηση του νόμου ώστε οι ποινές για τους βιαστές ανηλίκων να γίνουν ισόβια, μακάρι να προχωρήσει η έρευνα και όποιος εμπλέκεται να πληρώσει» είπε χαρακτηριστικά.



Καταλήγοντας ο κ. Καραγκούνης ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία φωτογραφία με τον Ηλία Μίχο ενώ διευκρίνισε πως τη μήνυση την κατέθεσε για να εντοπίσει «ποιο τρολ αναπαράγει αυτή την ιστορία».

koutipandoras.gr

agriniopress

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ