2023-02-25 08:35:02
Φωτογραφία για Σε διαπραγματεύσεις ο Λαζόπουλος με κανάλια...



Ο Λάκης Λαζόπουλος, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, ετοιμάζεται να επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Τώρα, όχι με την ιδιότητα του παρουσιαστή, αλλά του σεναριογράφου και πρωταγωνιστή.



Ο δημιουργός έχει στα σκαριά τη νέα κωμωδία «Πνίξε τη Γιολάντα» η οποία αναφέρεται στην αποδόμηση της ελληνικής οικογένειας. Η εν λόγω σειρά θα αποτελείται από δύο κύκλους των δέκα επεισοδίων με γυρίσματα στην Αστάρια και στη Μυτιλήνη. Από εκεί και πέρα, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Λάκης Λαζόπουλος βρίσκεται, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, σε διαπραγματεύσεις με τα ενδιαφερόμενο κανάλια, μέχρι να βρει αυτό που θα του εξασφαλίσει τα εχέγγυο για μια ομαλή συνεργασία.



Που θα την δούμε;

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει για το κανάλι που θα πάρει τα δικαιώματα της σειράς. Από τη μία έχουμε τον ANT1 που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και από την άλλη τον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα, με τις πληροφορίες  στο στίβο της διεκδίκησης συμμετέχει και το κανάλι του Φαλήρου, το οποίο θέλει να επενδύσει στην μυθοπλασία.

Για να δούμε που θα καταλήξει τελικά 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ