2023-03-01 22:49:08
Φωτογραφία για Σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη: Ο 20χρονος ήρωας που έσπασε το τζάμι και έσωζε κόσμο μέσα από το τρένο
O Ανδρέας Αλικανιώτης

Μια συγκλονιστική ιστορία από την τραγωδία στα Τέμπη έγινε γνωστή σήμερα. Πρωταγωνιστής της ο 20ρονος Ανδρέας, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία και αντί να φύγει από τον τόπο της τραγωδίας έμεινε στο σημείο, έσπασε το τζάμι και βοήθησε να απεγκλωβιστούν πολλά άτομα.

Η γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Έρη Τζιαστούδη, έκανε ανάρτηση στο Facebook, όπου γνωστοποίησε την ιστορία του και ανέφερε το εξής:

«Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμη παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη,αρχές και ήθος! Συγχαρητήρια όμορφε Ανδρέα μου, συγχαρητήρια στους γονείς που σε μεγάλωσαν!!!».

ethnos.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ