2023-03-07 19:40:32
Φωτογραφία για Την είδε Λιάγκας η Καινούργιου... -  Η on air αντιπαράθεση με τον Γιώργο Τσαλίκη
Το γεγονός ότι ορισμένοι καλλιτέχνες τραγούδησαν στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται, λίγες μέρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, έφερε σωρεία αρνητικών σχολίων στον Νίκο Βέρτη, την Πάολα, τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γιώργο Γιαννιά.

Οι παραπάνω είναι μερικά από τα ονόματα που βρέθηκαν στο στόχαστρο των μεσημεριανών -και όχι μόνο- εκπομπών. Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε στον «αέρα» του «Super Κατερίνα» την έντονη δυσαρέσκειά της με τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν. Με αφορμή αυτό,  ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή.

«Είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που παρεμβαίνω σε μια εκπομπή…» είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης και αφού έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, συνέχισε, λέγοντας: «Οι καλλιτέχνες, είτε είναι ηθοποιοί είτε τραγουδιστές, έχουμε συνηθίσει σε πολύ τραγικές στιγμές της δικής μας ζωής να βγαίνουμε στη σκηνή…. Ας μη μιλάμε για σεβασμό και ενσυναίσθηση όταν οι καλλιτέχνες, στο δικό τους προσωπικό πένθος… Οι καλλιτέχνες δυστυχώς είμαστε ταγμένοι σε αυτό που λέγεται προσφορά πάνω στη σκηνή και τέχνη για τον κόσμο που έρχεται». 


Στην πορεία, ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Το Σάββατο μέχρι πολύ αργά το απόγευμα, όλα τα μαγαζιά δέχονταν κρατήσεις. Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είχαν κατακλύσει τα νυχτερινά μαγαζιά και τα θέατρα, ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες;

Μιλήσαμε με το μαγαζί και είπαμε ότι το Σάββατο το βράδυ θα ανοίξουμε κανονικά γιατί πέρα από το γεγονός πως είμαστε συντετριμμένοι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτά τα μαγαζιά και τα θέατρα που αυτό το βδομαδιάτικο το χρειάζονται για τα δικά τους παιδιά. Πιστεύετε ότι εμείς που ανοίξαμε, το κάναμε για να πάρουμε τα χρήματα αυτής της βραδιάς; Είμαστε όλοι μπερδεμένοι».

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε να αντιδρά, τονίζοντας πως γνωρίζει ότι ο τραγουδιστής σε άλλη περίπτωση που το μαγαζί είχε μείνει κλειστό, είχε δώσει ο ίδιος τα χρήματα στους υπαλλήλους, γι΄ αυτό και σε αυτή την περίπτωση διαφωνεί με τη στάση του.

Η ίδια του είπε ότι τα βάζει με όσους δεν σεβάστηκαν το συλλογικό πένθος.

«Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που θέλει να πατήσει ένα προσωπικό break σε αυτό που νιώθει» της απάντησε ο τραγουδιστής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι τόνοι ανέβηκαν.

Ο Γιώργος Τσαλίκης της ζήτησε να ηρεμήσουν και να συνεχίσουν την κουβέντα τους σε χαμηλούς τόνους.

«Κανένας δεν ένιωσε καλά όταν ανέβηκε στη σκηνή το Σάββατο το βράδυ. Κι εγώ δεν πήγα χαρούμενος στη δουλειά μου» τόνισε.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ