2023-03-08 07:35:41
Φωτογραφία για Μια οφειλόμενη απάντηση στον δημοτικό σύμβουλο Νικόλαο Ζώγα.
Του Βασίλη Σούλα.

Κύριε Ζώγα, δεν γνωρίζω αν εσείς είστε σε κατήφορο, σε ανήφορο, σε ίσωμα ή σε όλα μαζί ταυτόχρονα.. Επίσης δεν γνωρίζω την καθαρή θέση που λέτε ότι έχετε πάρει δημόσια για το θέμα της ΠΟΑΥ και την έχετε στο δικό σας κεφάλι, αλλά εκτός από εσάς, όλοι οι άλλοι δεν την καταλαβαίνουμε.

Γνωρίζω όμως ότι είστε δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου, που τον Αύγουστο του 2020, ψηφίσατε και εσείς την απόφαση 87/2020, όπου στο σημείο 7. αναφέρει «…. να πρωτοστατήσει σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται με στόχο να σταματήσει η θεσμοθέτηση της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας.-» και βλέπω να ψηφίζεται ΟΧΙ στο ορισμό της Δικηγόρου για το ΣτΕ προς υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Ξηρομέρου, σε ένα σοβαρότατο θέμα που άπτεται του μέλλοντος του τόπου μας και αυτό απλά αποτύπωσα σε αυτό που δημοσίευσα και τίποτα λιγότερο ή περισσότερο.

Μάλλον σας πείραξε που έγραψα τι ψηφίσατε και θα προτιμούσατε να περάσει στο αθόρυβο, για αυτό η αντίδραση και η επίθεση σας.


Τώρα για την δικαιολογία σας ότι δεν ψηφίσατε τον ορισμό της Δικηγόρου, γιατί λέτε ότι δεν είναι ντόπια(!!!), ο αυτοσεβασμός μου δεν μου επιτρέπει να σχολιάσω εκτενώς.

Όλοι οι άλλοι 17 δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν ΝΑΙ για αυτό το σοβαρό θέμα, προδώσανε το τόπο και μόνο εσείς κρατήσατε ψηλά τη σημαία του Ξηρομέρου. Σε λίγο θα μου πείτε ότι δεν συνυπογράφετε την προσφυγή στο ΣτΕ, γιατί θέλετε να σας φέρουμε στυλό από την Παλαιομάνινα Λίγη σοβαρότητα…

ΦΙΛΙΚΑ

* Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Πολυτεχνικής Σχολής Δ.Π.Θ. - Msc στην Διαχείριση Τεχνικών Έργων Ε.Α.Π.

Κάτοικος Μύτικα και μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατοίκων του Δήμου Ξηρομέρου - Καλάμου και Καστού.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ