2023-03-09 22:28:46
Φωτογραφία για Τζορτζ Τσούνης για το δυστύχημα στα Τέμπη: Δεν θέλω να εστιάσω στην αναζήτηση των ευθυνών για αυτή την εθνική τραγωδία
«Θα πάρει καιρό στο Έθνος να επουλώσει τις πληγές του»

Ο Αμερικανός Πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και την Αλεξία Τασούλη το βράδυ της Πέμπτης (09/03) για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Ο κ. Τσούνης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια τόσο στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και σε ολόκληρο το Έθνος που έχει βυθιστεί στο πένθος μετά από αυτή την τραγωδία.

«Είναι μία τραγωδία. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να πει κανείς. Ανείπωτο γεγονός! Η καρδιά μου βρίσκεται με τις οικογένειες αυτών που χάθηκαν. Ο πρόεδρος Μπάιντεν, ο Υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίκεν, και εγώ εκφράσαμε τα συλλυπητήριά μας και κυρίως την επιθυμία μας να κάνουμε ό,τι χρειάζεται να βοηθήσουμε τον ελληνικό λαό και τους Έλληνες. Σαν πατέρας με σόκαρε αυτό το γεγονός κυρίως επειδή ήταν τόσοι πολλοί νέοι. Θα πάρει καιρό στο Έθνος να επουλώσει τις πληγές του
. Δεν ξέρω αν οι γονείς αυτών των παιδιών θα το ξεπεράσουν ποτέ, όμως με τη βοήθεια του Θεού και τις προσευχές μας και τη στήριξη του Έθνους, ελπίζω ο πόνος να απαλυνθεί. Πιστεύω ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε αυτό να μην ξανασυμβεί. Δεν θέλω να εστιάσω στην αναζήτηση των ευθυνών για αυτή την εθνική τραγωδία. Θεωρώ ότι δεν είναι πρέπον να χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιο γεγονός για να διχαστεί ένα Έθνος. Είναι απαραίτητο να επανεξετάσουμε την ασφάλεια των τρένων παγκοσμίως» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζορτζ Τσούνης.

newsbeast.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ