2023-03-10 14:00:05
Φωτογραφία για Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολιάζει για άλλη μια φορά το «Πάμε Πακέτο»...
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα είναι η καλεσμένη στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή αυτής της Κυριακής 12/3. Ένα preview απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Η παρουσιάστρια  αναφέρεται στο «Πάμε Πακέτο» και τη διακοπή του από τον Alpha. «Ήταν 14 σεζόν και μία πριν από αυτό, το Έχεις Γράμμα. Ήταν κι αυτό στον Alpha. Το πήρε ο ΑΝΤ1, παρέμεινε εκεί Έχεις Γράμμα και μετά εγώ δημιούργησα ένα καινούριο concept, το Πάμε Πακέτο, το οποίο κράτησε 14 χρόνια Ήταν πολύ ωραίος κύκλος, δημιουργικός, αλλά οι άνθρωποι εξελισσόμαστε κι οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν και να ανοίγουν καινούριοι, φωτεινοί, θετικοί ανάλογα με την δική μας εξέλιξη» εξομολογήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Με πόνεσε πολύ, όχι γιατί διέκοψα εγώ την σχέση μου με την επιτυχία -που κι αυτός είναι ένας πόνος γιατί μια δημόσια παραδοχή είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για να το παραλαμβάνεις κάθε μέρα επί 14 χρόνια- αλλά επειδή διακόπηκε μια σχέση και με την ευρύτερη οικογένεια, που εγώ ήμουν 17 χρόνια σε αυτό το κανάλι, κι η σχέση με αυτήν την ομάδα, η συνεργασία γιατί οι σχέσεις υπάρχουν» συμπλήρωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ