2023-03-12 21:54:13
Φωτογραφία για «Ποιος μίλησε για τον γιο μου;»: Το παράπονο από τον πατέρα του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας
Ο πατέρας του 35χρονου οδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το Intercity 62 στα Τέμπη μίλησε για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον γιο του και άλλους 56 ανθρώπους.

Μιλώντας στο Mega, ο Παναγιώτης Βούλγαρης σχολίασε αρχικά τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους συγγενείς των θυμάτων, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε και ένα μεγάλο παράπονο.

«Τα παιδιά μας δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω»

«Το χρυσάφι του κόσμου δεν ζυγίζεται με την ανθρώπινη ζωή. Αν προβλέπεται από τον νόμο ή όλα αυτά, εντάξει καλοδεχούμενα, αλλά από εκεί και πέρα τι άλλο να πω εγώ; Ό,τι είναι και πρέπει και πρόκειται να δώσει, δεν ξέρω. Μπορεί άλλοι να πουν, τι να τα κάνω εγώ τα λεφτά; Τα παιδιά μας δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω. Αν προβλέπεται από τον νόμο κι αν προβλέπεται ότι αυτά πρέπει να δοθούν, εντάξει ας δοθούν. Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Έχει βαρεθεί η ψυχή μου, έχω βαρεθεί, έχω μείνει εγώ και η σύζυγος, έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ δηλαδή να αντέξω άλλο. Να τα βρει όλα η Δικαιοσύνη, αυτά που πρέπει».


«Ποιος μίλησε για εμένα και για τον γιο μου;»

«Εγώ αυτό που θέλω είναι να πω μια αλήθεια. Όλοι επικεντρώσατε, σωστά επικεντρώθηκε η κατάσταση, στα δύο θύματα στην επιβατική και συμφωνώ και το δέχομαι, δηλαδή εμένα η ψυχή του γιου μου μαζί με τη Δ.Μ. που ήταν στην εμπορική δεν ήταν δύο ανθρώπινες ψυχές; Ποιος μίλησε για εμένα και για τον γιο μου; Φταίει ο γιος μου που ήταν στο εμπορικό με τον άλλον; Λογικά, δεν φταίει, γιατί αυτός κατέβαινε. Ο άλλος μπήκε στην άλλη τη γραμμή. Αναφέρθηκε ποτέ κάτι για τους δύο μηχανοδηγούς; Δύο ψυχές ήταν μόνο».

.real.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ