2023-03-31 10:09:46
Φωτογραφία για Ο Δημ. Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5: «Κοντά στον αθλητισμό και την αστυνομία τα παιδιά» (Ηχητικό)
Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί» με τον Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 30 Μαρτίου 2023 ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Δημοσθένης Ταμπακέλης,..... με αφορμή τη διεξαγωγή του 10ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» την Κυριακή, 2 Απριλίου στις 11:00 με σημείο έναρξης και τερματισμού το Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου.

Ο κ. Ταμπακέλης αναφέρθηκε αρχικά στην επιστροφή του συγκεκριμένου αγώνα, μετά από τρία χρόνια, εξαιτίας της Covid-19 και συνέχισε αναλύοντας τα δεδομένα για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων (συμμετοχή ενηλίκων και παιδιών άνω των 12 ετών) και τον αγώνα 1 χιλιομέτρου ο οποίος απευθύνεται καθαρά σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Τόνισε, πως οι εγγραφές μπορούν να γίνονται έως το βράδυ της Παρασκευής, 31 Μαρτίου 2023 σε ηλεκτρονική μορφή για τους ενήλικες και με σχετική αίτηση για τη συμμετοχή των μαθητών υπολογίζοντας να λάβουν μέρος γύρω στα 400 παιδιά και περίπου 300 ενήλικοι με την παραλαβή των αριθμών να πραγματοποιείται το Σάββατο από τις 17:00 έως τις 19:00 και την Κυριακή από τις 9 το πρωί έως τις 10:30.


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Ταμπακέλης σημείωσε πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να έρθουν κοντά στον αθλητισμό αλλά και την αστυνομία, γνωρίζοντας εκ των έσω για το τι είναι και πως λειτουργεί έτσι ώστε να μη φοβούνται τους αστυνομικούς αλλά να τους βλέπουν ως μια ασπίδα προστασίας. Μετά το τέλος του αγώνα τα ξεναγούν στους χώρους του Αστυνομικού Μεγάρου και τους προσφέρονται και όμορφα δώρα.

Τέλος αναφέρθηκε και σε δράσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πριν αλλά και μετά την περίοδο της πανδημίας, όπως π.χ. διεξαγωγή φιλανθρωπικών αγώνων, συμμετοχή σε εθελοντικές αιμοδοσίες, ημερίδες ενημέρωσης για την παραβατικότητα καθώς και το ανέβασμα έργων στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου από την ομάδα της «Θεατρόpolice».

Ακούστε, όλη, τη συνέντευξη του κ. Δημοσθένη Ταμπακέλη στον Antenna Star 103.5:
agriniotimes
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ