2023-04-05 08:39:54
Φωτογραφία για Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών από Δήμο Αμφιλοχίας και ΕΚΑΒ
Εκδήλωση εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών για πολίτες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 31 Μαρτίου 2023, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Αμφιλοχίας...... Η εκπαιδευτική εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Αμφιλοχίας και το Τμήμα Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ Πάτρας – Τομέας Αγρινίου, είχε ως αντικείμενο την παροχή βασικών γνώσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή, όπως ΚΑΡΠΑ, χρήση αυτόματου απινιδωτή και πνιγμονή-θέση ασφάλειας ενηλίκων-βρεφών.

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ευχαριστεί θερμά το Τμήμα Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ Πάτρας – Τομέας Αγρινίου για την άψογη εκπαίδευση που προσέφερε, καθώς και τα μέλη του ΕΚΑΒ Θεοδώρα Τσιόλη, Βασίλη Καραμάνη, Βασίλη Γκούβελο και Βασιλική Βασιλογιάννη για τον ζήλο που επέδειξαν στην εκπαίδευση των πολιτών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στόχος του Δήμου Αμφιλοχίας είναι η εκπαίδευση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών και για το λόγο προγραμματίζεται η πραγματοποίηση ανάλογων δράσεων και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του διασώστη Γεωργίου Ζαφείρη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, και πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ