2023-04-06 07:31:14
Φωτογραφία για Πασχαλινή Εθελοντική Αιμοδοσία, την Παρασκευή 07 Απριλίου στο  Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΣΩΖΕΙΣ ΖΩΕΣ



«ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟ ΥΓΙΗ».

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου διοργανώνουν και σας  προσκαλούν στην Πασχαλινή Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 07 Απριλίου από τις 08.00 έως τις 15.00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στην Πλατεία Παναγοπούλου 4 (Συντριβάνι) στο Αγρίνιο.

Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση δοτών μυελού των οστών και λήψη δειγμάτων από μέλη του συλλόγου μας, σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ –Χάρισε Ζωή.

Στην εορταστική μας δράση συμμετέχει ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ” με bazaar με Πασχαλινά είδη.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε το καλύτερο και το πιο ουσιαστικό δώρο του Πάσχα στους συνανθρώπους που μας χρειάζονται. Είναι στο αίμα μας να χαρίζουμε ζωή και χαμόγελα!

Στο χώρο της αιμοδοσίας θα υπάρχουν μάσκες. γάντια, αντισηπτικά και θα τηρούνται όλα τα μέτρα και αποστάσεις ώστε να Μείνουμε Ασφαλείς!

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ)

 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ- ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 RADIO TAXI ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας:

 Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε.

 Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 FIRMA ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ