2023-04-22 08:25:03
Φωτογραφία για «Παγιδευμένοι»:  Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν όλα;
Στην παγίδα των ένοχων μυστικών και των έντονων συναισθημάτων, δεν υπάρχει ποτέ τέλος.

Κάθε φορά, όλα ξεκινούν από την αρχή Οι «Παγιδευμένοι» έρχονται και αυτή την εβδομάδα, με καθηλωτικά επεισόδια και θα κόψουν την ανάσα μας.

Όσο ο Ανδρέας παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, ο Δημήτρης με τον Σταύρο ψάχνουν να βρουν ποιος τον μαχαίρωσε. Ο Βλάσσης ζητάει από τη Δανάη να τον βοηθήσει να ξεφύγει.

Ο Μίλτος οδηγεί τον Μάρκο και τον Αλέκο στο σημείο που έθαψαν, με τον Άκη, το πτώμα του Κοσμά. Ο Αλέκος έχει, τώρα, έναν κρυφό άσσο στο μανίκι του. Πώς θα τον χρησιμοποιήσει;

Η Αγγελική και ο Σταύρος συνεργάζονται για να αποσπάσουν την ομολογία του Στέφανου Μαυροδήμου, για τη δολοφονία της Σοφίας Τσακιρλή. Είναι η πρώτη φορά που έρχονται κοντά. Ή μήπως όχι;

Η Χρύσα ανακαλύπτει την πλαστή ταυτότητα και το βιβλιάριο της Λίνας και πηγαίνει να ζητήσει βοήθεια από την Άννα.


Η εύρεση ενός πτώματος στο δάσος κάνει τον Σπύρο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Είναι αυτό το πτώμα του Κοσμά; Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν όλα;

Ενώ ο Γεράσιμος με τον Σπύρο φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν, ο Αλέκος περιμένει και παρακολουθεί ικανοποιημένος τις εξελίξεις.

Ο Δημήτρης, ψάχνοντας να βρει την ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο δάσος, φτάνει σ’ ένα σοκαριστικό συμπέρασμα. Ενώ εκείνος γνωρίζει πια την αλήθεια, η Άννα και η οικογένειά της περιμένουν χαρούμενοι την επιστροφή του Κοσμά, με το καράβι.

Η δύσκολη ώρα της αποκάλυψης της αλήθειας έχει έρθει και θα είναι ο Δημήτρης αυτός που θα πρέπει να ανακοινώσει στην Άννα ότι ο πατέρας της είναι νεκρός.

Θα αντέξει η Άννα αυτή την αποκάλυψη;

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μακάριοι οἱ μὴ ἰδόντες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μακάριοι οἱ μὴ ἰδόντες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ