2023-04-30 13:02:20
Φωτογραφία για Ο Ιατρός - Ειδικός Παθολόγος,  Γεράσιμος Καραντζογιάννης  συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο



Ευχαριστώ θερμά τον αξιόλογο νέο Ιατρό, Γεράσιμο Καραντζογιάννη, από την Κατοχή Μεσολογγίου, Ειδικό Παθολόγο, ειδικευθέντα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.. Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση για συστράτευση με τον έμπειρο, ικανό και αξιόλογο υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο, γνωστό δικηγόρο, στον όμορφο αγώνα για την ανάπτυξη του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η μέχρι τώρα αγωνιστική προσφορά τού κ. Θανάση Λύρου, από τη θέση του ως Καθηγητού Γεωπόνου και Διευθυντού του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Μεσολογγίου, του Υπουργείου Παιδείας, με θετικά αποτελέσματα στα θέματα του Δήμου μας, αποτελούν μέχρι σήμερα διαχρονική αξία ανάπτυξης. Αυτά με έπεισαν πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, που έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει όσα χρειάζεται ο Δήμος μας με συνεργασία, επιχειρήματα και δυναμισμό.


Έχω την βεβαιότητα πως ο κ. Θανάσης Λύρος, μαζί με όλους τους συνεργάτες του, από τη θέση τού Δημάρχου, μπορεί με μεθοδικότητα και προγραμματισμό να δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας τη ζωή όλων των συμπολιτών μας.

Από την πλευρά μου, με τις γνώσεις μου στα θέματα της υγείας, θα συνδράμω το Θανάση Λύρο με όλες μου τις δυνάμεις στο όραμά του και στη μεγάλη προσπάθεια να διεκδικήσει και να πετύχει την άριστη λειτουργία τού Νοσοκομείου μας και όλων των δομών υγείας, με αποτέλεσμα οι συνδημότες μας να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες.»

Γεράσιμος Καραντζογιάννης

Ιατρός – Ειδικός Παθολόγος

Ειδικευθείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ