2023-05-01 15:45:31
Φωτογραφία για Φωτεινή Παντιώρα: Η Πρωτομαγιά ανήκει στους πολλούς! Σύντομα, η δικαιοσύνη θα έρθει και στους χώρους εργασίας!
«Σήμερα τιμούμε αυτές και αυτούς που διεκδίκησαν την κατοχύρωση της 8ωρης εργασίας. Αγωνιζόμαστε για τους χιλιάδες εργαζόμενους που καταπιέζονται, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες και δημοκρατία στους εργασιακούς χώρους.. Οι εργαζόμενοι ενωμένοι και αποφασισμένοι, είναι έτοιμοι και πάλι να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια, έχοντας ως προτεραιότητα την αποκατάσταση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων και είμαστε μαζί τους, δίπλα τους!

H Εργατική Πρωτομαγιά δικαιούται να είναι ημέρα αγώνα για τα συμφέροντα των εργαζομένων, ημέρα υπεράσπισης του Κοινωνικού Κράτους, των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, των νέων θέσεων εργασίας, των συλλογικών συμβάσεων και τέλος πρέπει να είναι ημέρα αντίστασης στον εργασιακό μεσαίωνα.

Η σημερινή Εργατική Πρωτομαγιά, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Σε μια περίοδο εργασιακής ανασφάλειας και κοινωνικής φτώχειας, ο αγώνας για να ζούμε με αξιοπρέπεια ενδυναμώνεται».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ