2023-05-01 15:35:51
Φωτογραφία για Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νομό
«Στις 21 Μάη ας τους απογοητεύσουμε. “Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ!”»

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, για μια ακόμα φορά και στο νομό μας επιχειρούν ξανά να κάνουν το «άσπρο-μαύρο».. Η πραγματικότητα όμως είναι πεισματάρα:

· Ο λαός πληρώνει το 95% των φόρων που εισπράττει το κράτος, ενώ οι επιχειρηματικοί όμιλοι πληρώνουν το 5% (Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής).

· Οι μισθοί δήθεν αυξάνονται, όταν ο μέσος πραγματικός μισθός μειώθηκε 7,4% (έκθεση ΟΟΣΑ).

· Τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα, των εξουθενωμένων εργατών και του αυξημένου κινδύνου ατυχημάτων, ο λαός με την ακρίβεια δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

· Οι αγρότες στενάζουν, από το δυσθεώρητο κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές πώλησης της παραγωγής τους.

· Οι εξοπλισμοί τελικά εξυπηρετούν την επιθετικότητα του ΝΑΤΟ και όχι την άμυνα της χώρας, κάνοντας στόχο το λαός μας.


· Όσο για τον πολιτισμό και τα 15 νέα μουσεία, που «βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας», απαντά το τελευταίο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που τα ιδιωτικοποιεί, κάνοντάς τα ντεκόρ στη βιομηχανία του τουρισμού και πανάκριβο εμπόρευμα για το λαό.

Ο λαός του νομού μας δεν αξίζει μια από τα ίδια, να ζει με ψίχουλα, με τα κέρδη των λίγων να αυξάνονται διαρκώς στις πλάτες του.

Ας σταματήσουμε να μοιράζουμε τη ζωή μας ανάμεσα στην ανασφάλεια για το μέλλον και τη διαχρονική κοροϊδία όλων των κυβερνώντων μέχρι σήμερα… Στις 21 Μάη ας τους απογοητεύσουμε.

Το σύνθημα «Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ!», να γίνει πραγματικότητα, στην κάλπη και στη διεκδίκηση της ζωής που μας αξίζει το 2023 απέναντι στη μιζέρια που μας υπόσχονται.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ