2023-05-01 15:43:29
Φωτογραφία για ΚΚΕ :Πρόγραμμα υποψηφίων και στελεχών 2-5 έως 7-5Συνεχίζοντας τις περιοδείες, συσκέψεις και ομιλίες, η Κ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, καλεί το λαό του νομού να κάνει το βήμα και να στηρίξει το ΚΚΕ στις εκλογές, της 21ης Μάη......

Με σύνθημα «Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ», η ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει τα εξής:

ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΗ

11:00 πμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα καταστήματα εστίασης στην παραλία Αμφιλοχίας.

8:00 μμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Βάρνακα, Κανδήλα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΗ

7:00 μμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα της Αμφιλοχίας.

7:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Γηροκομείου και στην οδό Φιλελλήνων στο Αγρίνιο.

8:00 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Κατοχή, Νεοχώρι.

8:30 μμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Ξηροκώστα», Παντάνασσα.

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΗ

11:00 πμ, ο Νίκος Μωραΐτης, περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Πλαγιά, Πογωνιά, Περατιά.

6:30 μμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στην περιοχή Αμπρακιώτικα της πόλης της Αμφιλοχίας.

7:00 μμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας, και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Γαλατάς, Ευηνοχώρι.

8:00 μμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση, θα περιοδεύσει στο Αρχοντοχώρι και στο Μύτικα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά του Αιτωλικού.

12:00 μ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στο ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας.

7:00 μμ, ο Νίκος Μωραΐτης, περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Κωνοπίνα, Κομποτή, Αετός.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΗ

10:00 πμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα στην οδό Παπαστράτου στο Αγρίνιο.

11:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει στο καφέ «Αφών Τραυλοστάθη» στην Κατούνα. Θα χαιρετήσει ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

11:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματική Οργάνωσης Ξηρομέρου στο καφέ «Μπουκουβάλας», στην παραλία Αστακού. Θα χαιρετήσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΗ

11:30 πμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Φουρλής» στο Μοναστηράκι.

8:30 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, θα περιοδεύσει στα χωριά Χρυσοβέργη, Σταμνά.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ