2023-05-09 14:00:03
Φωτογραφία για Σοφία Παυλίδου: Νέα αγωγή στον Μάνο Παπαγιάννη
Έναν μήνα μετά τη νίκη της στη δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη, η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε νέα μήνυση εις βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Super Κατερίνα», τον Δεκέμβριο του 2022 η ηθοποιός κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη, ζητώντας από τον Μάνο Παπαγιάννη περισσότερες από 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Ρεπόρτερ της εκπομπής ανέφερε ότι σήμερα, Τρίτη 9 Μαΐου, συνεργάτες των δικηγόρων των δύο ηθοποιών θα μεταβούν στο Πταισματοδικείο Αθηνών, προκειμένου να συζητήσουν αναφορικά με την αγωγή.

Το 2018 η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό, κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη, όταν συνεργάζονταν στην παράσταση «Πετάει - Πετάει».

Τον Νοέμβριο του 2022, ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος με ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή.

Υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Ρέα Τουτουντζή, η Κόνι Μεταξά και η Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της παράστασης.


Από το πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη δεν έλειψε η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη η οποία ήταν και μάρτυρας υπεράσπισής του.

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την απόφαση του δικαστηρίου και ανέφερε: «Χαίρομαι πολύ που δικαιώνομαι μετά από 4 χρόνια. Που δεν το έβαλα κάτω. Που το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτό τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Παρόλο που δέχτηκα μήνυση, για να λυγίσω και να μην μιλήσω, δεν το έβαλα κάτω. Ευχαριστώ τον δικηγόρο και τους μάρτυρες που δεν λύγισαν από τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Η αλήθεια πάντα θα λάμπει».

Με τη σειρά του ο Μάνος Παπαγιάννης εμφανίστηκε χαμογελαστός, ενώ δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στην ηθοποιό: «Εγώ δεν έχω να πω πολλά παιδιά. Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

«Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη ζημία, επαγγελματική, οικονομική και καλλιτεχνική. Όλα θα πάνε καλά. Νιώθω χαρούμενος, είμαστε στο πλαίσιο αυτού που περιμέναμε. Στο Εφετείο θα δικαιωθούμε πανηγυρικά» κατέληξε ο ηθοποιός.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρίτη, 9/5/2023: Εργασίες ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρίτη, 9/5/2023: Εργασίες ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ