2023-05-09 15:27:48
Φωτογραφία για «Χρονοταξιδιώτης» ισχυρίζεται πως έρχεται… η Αποκάλυψη Είναι λίγο γραφικοί, αλλά για κάποιο λόγο… αγαπητοί στο κοινό των social media. Ο λόγος για τους «χρονοταξιδιώτες», οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έρχονται από το μέλλον και ξέρουν τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες, μήνες, ακόμα και χρόνια.

Κι αν δεν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς, για κάποιο λόγο ο κόσμος συνεχίζει να τους κάνει viral. Έτσι συνεχώς εμφανίζεται και κάποιος «ταξιδιώτης του χρόνου», ο οποίος ισχυρίζεται ότι ξέρει το μέλλον.

Αυτή τη φορά, ένας μυστηριώδης χρήστης του TikTok ισχυρίζεται ότι είναι «ταξιδιώτης του χρόνου από το 2671» και εξέδωσε προειδοποίηση ότι χιλιάδες άνθρωποι θα αναγκαστούν να πουν «αντίο στους αγαπημένους τους όταν η καταστροφή χτυπήσει τον επόμενο μήνα».

Ο Eno Alaric, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως @theradianttimetraveller, έχει αποκτήσει περισσότερους από 26.000 οπαδούς για την ανάρτηση προειδοποιήσεων σχετικά με υποτιθέμενα μελλοντικά γεγονότα.Ο δημιουργός έχει κάνει στο παρελθόν προειδοποιήσεις για δίδυμους πλανήτες με τη Γη, για εξωγήινους επισκέπτες, ακόμη και για πύλες που ανοίγουν σε άλλες διαστάσεις.

«Χιλιάδες θα χάσουν αγαπημένα τους πρόσωπα»

Αλλά τώρα, ο αυτοαποκαλούμενος χρονοταξιδευτής ισχυρίστηκε ότι χιλιάδες οικογένειες θα χάσουν αγαπημένα τους πρόσωπα σε καταστροφικές καταστροφές που υποτίθεται ότι απέχουν μόλις ένα μήνα.

Στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2.600 likes, ο Eno έγραψε: «ΠΡΟΣΟΧΗ! Πολλοί από εσάς νομίζετε ότι είμαι ένας ψεύτικος χρονοταξιδιώτης, αυτά είναι σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν σε κάθε μήνα του 2023».

Αφού διευκρίνισε ότι το βίντεο ήταν το πρώτο μέρος μιας σειράς βίντεο και ότι αυτό θα επικεντρωνόταν αποκλειστικά στον Μάιο και τον Ιούνιο του 2023, πρόσθεσε: «15 Μαΐου: Ένα τσουνάμι ύψους 228 μέτρων πλήττει τη δυτική ακτή των ΗΠΑ, κυρίως το Σαν Φρανσίσκο. Προκαλεί ζημιές εκατοντάδων δισεκατομμυρίων και χιλιάδες οικογένειες πρέπει να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

30 Μαΐου: Πάνω από 150 θεάσεις UFO συμβαίνουν, όλα ανήκουν στους Distants, οι οποίοι σχεδιάζουν να κατακτήσουν τη Γη.12 Ιουνίου: Ένας σεισμός μεγέθους 9,5 βαθμών ανοίγει μια τάφρο βάθους 5 μιλίων και πλάτους 1 μιλίου στον Άγιο Ανδρέα της Καλιφόρνιας. Απελευθερώνει πολλά είδη εξαφανισμένων ζώων, συμπεριλαμβανομένου του Titanoboa, ενός φιδιού που μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 75 πόδια.14 Ιουνίου: 12 άνθρωποι λαμβάνουν υπερδυνάμεις από την ακραία ενέργεια του Ήλιου, συμπεριλαμβανομένης της τηλεπάθειας και της τηλεμεταφοράς.18 Ιουνίου: 7 άνθρωποι πέφτουν από τον ουρανό περπατώντας μέσα από μια σκουληκότρυπα που δημιουργήθηκε κατά λάθος.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ