2023-05-09 21:39:04
Φωτογραφία για Θάνος Πετρέλης: Μας πολεμούσαν τότε λόγω του Fame Story και τώρα βάζουν λυτούς και δεμένους να γίνουν κριτές
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το Fame Story, τον πόλεμο που είχαν δεχτεί τότε οι παίκτες, αλλά και τον Φοίβο.

«Οι Έλληνες του εξωτερικού είναι πιο Έλληνες από εμάς. Όταν εργαζόμουν στην οικοδομή, δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να γίνω τραγουδιστής. Το Fame Story είναι το σημείο αναφοράς μου. Δεν είχα πει σε κανέναν ότι δήλωσα συμμετοχή στο Fame Story. Ήταν απίστευτο αυτό που βιώναμε όταν βγήκαμε έξω. Ακόμα και τα πρώτα ονόματα της εποχής τότε, δεν είχα αυτή την αποδοχή. Ήταν πραγματικά απίστευτο. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι», είπε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης.

Ο Θάνος Πετρέλης ανέφερε στη συνέχεια: «Είχαμε δεχτεί και πόλεμο τότε, με ταμπέλες “τα παιδιά των ριάλιτι μας παίρνουν τις δουλειές”. Αυτοί που τα έλεγαν τότε, έχουν γυρίσει τώρα τη… μπιφτέκα. Τότε ήταν πολέμιοι, σήμερα βάζουν λυτούς και δεμένους για να πάνε κριτές σε αυτά τα παιχνίδια».

Κλείνοντας, ο Θάνος Πετρέλης είπε: «Ο Φοίβος είναι το 90% της καριέρας μου. Θα ήμουν αχάριστος και αγνώμων αν δεν το αναγνώριζα αυτό. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε με τον Φοίβο, είναι και κουμπάρος μου. Έχουμε τρομερή σχέση»

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ