2023-05-10 21:44:25
Φωτογραφία για Πολυπληθής και εθνουσιώδης η συγκέντρωση του Πάνου Τρυφιάτη στους ετεροδημότες της Αθήνας. Θύμιζε καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ. Οι ετεροδημότες έστειλαν το μήνυμα προτίμησης στο πρόσωπο του Πάνου Τρυφιάτη.
Την προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε σήμερα στους ετεροδημότες της Αθήνας ο Πάνος Τρυφιάτης.

Πλήθος Αιτωλοακαρνάνων έδωσε το παρόν στην ομιλία στέλνοντας το μήνυμα της νίκης για τον Πάνο Τρυφιάτη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, άνθρωποι των γραμμάτων, εκπρόσωποι του πολιτιστικού κινήματος των ετεροδημοτών καθώς φίλοι και πολίτες με διαχρονικές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με τον υποψήφιο βουλευτή. Παραβρέθηκε ο Καθηγητής του Συνταγματικού δικαίου Γιώργος Σωτηρέλης, ο Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Στάθης Σταθόπουλος, ο διακεκριμένος Ορθοπαιδικός Ιατρός Ευάγγελος Γάκης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Μαργαρίτης, ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών Γρηγόρης Φελώνης, ο πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ Δημήτρης Φούκας, ο Γενικός Γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κώστας Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων του Π.Ν Δημήτρης Μαυρομάτης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής και Στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Ιωάννου, τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Γεράσιμος Παράσχος - τ
. Διευθυντής του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρης Λιαροκάπης και Δημήτρης Μωραίτης, η Διευθύντρια έκδοσης στο περιοδικό "Ναυτική Ελλάς" του Πολεμικού Ναυτικού Πολυξένη Χούση, ο Νομικός Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε Πάνος Παλούκης, ο Ναυπάκτιος υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος, η Δρ Βιολογίας και μέλος ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Ελισσάβετ Φελώνη, η Δρ Κοινωνικών Επιστημών Έλλη Χριστούλα, ο πρώην Υπαρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού Ναύαρχος Γιάννης Γκουλούσης, ο Στρατηγός της ΕΛΑΣ Λάμπρος Παππάς, η Νομικοί Σύμβουλοι της ΔΥΠΑ Νόπη Παπαδοπούλου και Βάσια Ροκοφύλλου, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΠΑ Κώστας Καραγιαννάκος ο Επιθεωρητής περιβάλλοντος Φώτης Ντζουροπάνος, το μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής Φώτης Καυμενάκης, ο Υποστράτηγος Πάνος Καπογιωργάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Εσωτερικών Πάνος Ζαρίφης, ο Πρόεδρος των Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Χρήστος Μπόνης, οι πρώην και νυν πρόεδροι και στελέχη Ομοσπονδιών και Συλλόγων Αγγελική Σταθοπούλου, Νικος Μήτσης, Νίκος Καραδήμας, Δημήτρης Στεργίου, Δήμητρα Δημαδάμα, Κώστας Δρούγας, Δημήτρης Αλεξανδρής, Νώντας Κάππας, Αρης Σουβλής, Πάνος Αλεξόπουλος, Τάκης Αρσένης, Χρήστος Ντέμος όλοι οι εκλεκτοί συμπατριώτες του Υποψηφίου.

Παραβρέθηκαν επίσης οι Αιτωλοακαρνάνες συνυποψήφιοι του σε διαφορά διαμερίσματα της Αττικής Ρένια Ζαρκαδούλα στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, ο Αθανάσιος Κατερινοπουλος στο Δυτικό Τομέα Αθηνών, ο Διονύσης Πάτρας στο Δυτικό Τομέα Αθηνών και ο συνυποψήφιος του στην Αιτωλοακαρνανία Γιάννης Μουρτζιάπης.

Την εκδήλωση οργάνωσαν οι συνεργάτες του υποψηφίου Νίκος Δρακάς, Αγγελική Γρίνου, Γιούλη Δελαπόρτα, Χρήστος Βλάχας και Μαρία Γούναρης.

Παραβρέθηκαν επίσης και στελέχη των Μέσων ενημέρωσης όπως ο δημοσιογράφος Γιάννης Μακρυγιάννης, ο Βαγγέλης Κουτιβής και ο Γιώργος Τσέλιος.

Τον υποψήφιο προσφώνησε ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Σωτηρέλης.

Ο Πάνος Τρυφιάτης τόνισε ότι με το πρόγραμμα μας και το καθαρό πολιτικό στίγμα, που σηματοδοτούν την φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, «θα προσεγγίσουμε με αλήθειες την δημοκρατική συνείδηση των πολιτών, για να δώσει την ευκαιρία να είμαστε ρυθμιστές των εξελίξεων με στόχο την Δημοκρατική και προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας».

Ο Πάνος Τρυφιάτης επισήμανε ότι στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είμαστε με τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, με την υγιή επιχειρηματικότητα, τους μικρομεσαίους και τους αγρότες, που θέλουν να σταθούν ανταγωνιστικά και με ψηλά το κεφάλι στις νέες συνθήκες, μακριά από κρατικοδίαιτες πρακτικές, διαπλοκή και διαφθορά. με τους πολίτες που θέλουν ένα κράτος που παρέχει προστασία, ασφάλεια και πρόσβαση για όλους σε ποιοτικά δημόσια αγαθά, με αυτούς που καλούνται σε εκβιαστικές διαπραγματεύσεις από τα funds χωρίς κριτήρια και κανόνες, με αυτούς που έχουν ανάγκη την στήριξη ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού ,κοινωνικού κράτους , που οδηγεί στην χειραφέτηση, στην ένταξη και όχι στην εξάρτηση από προσωρινά επιδόματα, με τους νέους που θέλουν να σπάσουν την ομηρεία των πελατειακών σχέσεων και της λογικής των κολλητών.

Βασική προτεραιότητα είναι επίσης η Αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και στόχευση του προγράμματός είναι να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στους αδύναμους δανειολήπτες και να προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία των πολιτών.

Ο Ελληνικός λαός έχει πλέον την εμπειρία και τη γνώση να απαντήσει στις προκλήσεις της εποχής και να επιλέξει ανάμεσα σε ένα αδιαφανές κράτος, που υποκλέπτει τις επικοινωνίες των πολιτών του και σε ένα κράτος αξιοκρατίας, διαφάνειας και σεβασμού των θεσμών. Σε ένα κράτος κοινωνικής αδικίας που υλοποιεί πολιτικές για τους λίγους και ισχυρούς και σε ένα κράτος με δικαιοσύνη, με ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία. Σε ένα κράτος που παραχωρεί σε ξένα funds τα δάνεια και τις περιουσίες του ελληνικού λαού και σε ένα κράτος που διασφαλίζει τη δίκαιη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Σε ένα κράτος που διοικείται από συστήματα εξουσίας που αναπαράγουν πολλαπλές και αλλεπάλληλες κρίσεις αναγκάζοντας τη νέα γενιά να συμβιβαστεί με ένα μέλλον χαμηλών προσδοκιών ή να μεταναστεύσει αναζητώντας μια καλύτερη τύχη και σε ένα κράτος που στέκεται δίπλα στους πολίτες του, δεν τους προκαλεί ανασφάλεια, τους προστατεύει και τους γεμίζει με αυτοπεποίθηση και ελπίδα.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Πάνος Τρυφιάτης τόνισε ότι ο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι έτοιμο να συμβάλλει δημιουργικά συμμετέχοντας σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, εφόσον ο λαός μας δώσει μια ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης και κατοχύρωσης της πολιτικής μας αυτονομίας. Αυτονομίας που αποτελεί προϋπόθεση αλλαγής του πολιτικού παραδείγματος και του μοντέλου ανάπτυξης της Ελλάδας.
trifiatis
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ