2023-05-14 08:44:09
Φωτογραφία για Χρήστος Μασαούτης  : «Σταθερά στο πλευρό του Κώστα Λύρου γιατί  οδηγεί το Δήμο μας σταθερά μπροστά »
Ξανά υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Αντιδήμαρχος, Χρήστος Μασαούτης , ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:. «Το 2019 ξεκινήσαμε μια αυτοδιοικητική προσπάθεια με όπλα την αγάπη για τον τόπο μας και την όρεξη για σκληρή δουλειά προς όφελος των δημοτών.

Παρά τις απροσδόκητες δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε σε αυτή τη θητεία θεομηνίες, πανδημία, ενεργειακή κρίση , αλλά και τα τεράστια βαθιά ριζωμένα προβλήματα καταφέραμε να κρατήσουμε τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου όρθιο και συνεχώς εξελισσόμενο.

Όλα αυτά τα χρόνια δίνουμε ένα καθημερινό αγώνα να ξεπεράσουμε εμπόδια και δυσκολίες που υπάρχουν ή προκύπτουν και να δώσουμε λύσεις.

Λύσεις που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη, πιο ποιοτική και αναβαθμίζουν τον τόπο μας και τις υποδομές του.

Καταφέραμε να σχεδιάσουμε, εντάξουμε, χρηματοδοτήσουμε και δημοπρατήσουμε δεκάδες έργα, έργα που ξεκίνησαν και ξεκινούν και τα οποία αλλάζουν ολοκληρωτικά τον τόπο μας


Μετά από ένα τόσο μεγάλο αγώνα, με όλα όσα έχουμε καταφέρει, και όλα όσα 'έχουμε προγραμματίσει χωρίς δεύτερη σκέψη, δηλώνω “παρών” και αυτή την φορά με την «Δημιουργική Ανατροπή» .

Μίας παράταξης που άφησε έντονο το αποτύπωμα της στο Δήμο μας. Σπάζοντας στεγανά και αντιλήψεις που τον κρατούσαν καθηλωμένο.

Με τον εργατικό Δήμαρχό μας, τον Κώστα Λύρο με σαφή δείγματα Έργου , Χρηστής και Διάφανης Διοίκησης.

Σταθερά στο πλευρό του γιατί οδηγεί το Δήμο μας σταθερά μπροστά ».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ