2023-05-14 08:56:00
Φωτογραφία για Υποψηφιοτητες    με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή»του Κώστα ΛύρουΣτο πλευρό του Κώστα Λύρου τάσσεται και ο Νίκος Κοντοδήμας 

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Νίκος Κοντοδήμας, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:....

 

Λίγους μήνες πριν τις εκλογές και με το ενδιαφέρον που πηγάζει από το γεγονός ότι η ζωή μου, η οικογένεια μου, το επάγγελμά μου  είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την μοίρα του  τόπου μας, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά  με την Τοπική Αυτοδιοίκηση  στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Λύρου, έναν άνθρωπο ακέραιο, εργατικό και μεθοδικό που έχει αποδείξει διαχρονικά το ζήλο και την αγάπη του για τον τόπο.

Συμπορεύομαι  λοιπόν στην προσπάθεια του Δημάρχου για να βοηθήσω το έργο του και τον σκοπό του που για την  συνέχιση και  ολοκλήρωση του έργου του.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Δημήτρης  Αθανασόπουλος  : «Χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, με πίστη στο όραμα και στις ικανότητες του Κώστα Λύρου συμπορεύτηκα για την επανεκλογή του Δημάρχου» 

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Δημήτρης Αθανασόπουλος , ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

 

«Χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, με πίστη στο όραμα και στις ικανότητες του Κώστα Λύρου, πήρα την απόφαση να συνταχθώ μαζί του στην μάχη για την επανεκλογή του.

 

Προσωπικά ως άνθρωπος εκτιμώ  την ειλικρίνεια το λόγου, της σκέψης και της πράξης  ως όπλα απέναντι στα   προβλήματα του τόπου μας  αναγνωρίζω  ότι ο Κώστας Λύρος   είναι  ένας  άνθρωπος αληθινός , ικανός, μετρημένος και εργατικός, είναι ένας από εμάς και είμαι σίγουρος πως μπορεί να δώσει προοπτική και ελπίδα στον τόπο». 

 

 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Φωτεινή Κούρτη – Τζούβαλη  : « Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Κώστα Λύρου για να συμμετάσχω  κι  εγώ στην κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου  μας»

 

Υποψήφια  με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι η Φωτεινή Κόυρτη – Τζούβαλη , η οποία σε δήλωση της ανέφερε:

 

« Έχοντας μάθει στη ζωή μου ότι ο αγώνας και η προσωπική προσπάθεια είναι τα πιο  δυνατά όπλα στα προβλήματα της ζωής, σύζυγος, μητέρα, ελεύθερος επαγγελματίας και μέσα σε αυτά και παραγωγός  μικρών καλλιτεχνικών δημιουργημάτων, θεωρώ ότι έχω αποκτήσει την ικανότητα να αναγνωρίζω πότε μια προσπάθεια είναι ειλικρινής και για το καλό  μας.

 

Στο πρόσωπο του Δημάρχου Κώστα Λύρου  βλέπω μια καθαρότητα προθέσεων, μια αμεσότητα στους ανθρώπους, μια δυναμική αντιμετώπιση  χρόνιων και ριζωμένων προβληματικών καταστάσεων και μια αισιόδοξη προοπτική για ανανέωση .

 

Τα παραπάνω αβίαστα με παρότρυναν να συνταχθώ στο πλευρό του Κώστα Λύρου για να δώσουμε όλοι μαζί μια μάχη, η οποία θα είναι νικηφόρα για την «Δημιουργική Ανατροπή» και για μένα προσωπικά θα είναι μια πρόκληση, αφού θα μπορέσω να βοηθήσω τον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις ».

 

 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής» 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ