2023-05-15 08:08:56
Φωτογραφία για 5Χ5: Εμπλοκή με τον Πέτρο Λαγούτη



Η μεγάλη επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» οδήγησε το κανάλι στην απόφαση να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν. Η απόφαση αυτή όμως φέρνει εμπλοκές με άλλα προγράμματα του καναλιού.



Συγκεκριμένα στο κανάλι συνεχίζουν να αναζητούν τον παρουσιαστή του 5χ5 για την επόμενη σεζόν καθώς αποχωρεί ο Μάρκος Σεφερλής. Ένας από τους υποψήφιους για να τον αντικαταστήσουν είναι και ο Πέτρος Λαγούτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός ικανοποίησε τους υπεύθυνους στα δοκιμαστικά του και όλα έδειχναν πως θα είναι η τελική επιλογή για το τηλεπαιχνίδι.



Μετά την απόφαση όμως να συνεχίσουν και του χρόνου οι Παγιδευμένοι τα δεδομένα αλλάζουν. Οι απαιτήσεις που έχει η σειρά στην οποία ο Λαγούτης θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο περιορίζουν τη διαθεσιμότητα του για ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι το οποίο επίσης θα έχει συνεχή γυρίσματα.



Εν τέλει σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Real Life» και η Ναταλία Ανδρικοπούλου, η αναζήτηση για παρουσιαστή συνεχίζεται και ανοίγει τρίτος κύκλος δοκιμαστικών με τα άτομα που έχουν περάσει πλέον από αυτά να κοντεύουν τα… 30!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ