2023-05-21 11:15:03
Φωτογραφία για Μπαίνει στον πάγο το «5 Χ 5»
Μπορεί ο ANT1 να είχε μπει σε εντατικούς ρυθμούς, για να βρει τον αντικαταστάτη του Μάρκου Σεφερλή για το 5χ5, φαίνεται, όμως, πως το κανάλι αποφάσισε να… παγώσει το συγκεκριμένο project.

Από δοκιμαστικά πέρασαν πολλά ονόματα, αλλά η τελική απόφαση είναι άλλη. Οι διαδικασίες είχαν προχωρήσει αρκετά, καθώς οι επικρατέστεροι για την παρουσίαση (ανάμεσα στα ονόματα που πέρασαν από τα δοκιμαστικά) ήταν ο Πέτρος Λαγούτης, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Το κανάλι έχει τα δικαιώματα του παιχνιδιού για δύο ακόμη χρόνια. Ωστόσο, το 5χ5 παγώνει προσωρινά, μετά από απόφαση της διοίκησης του ANT1, η οποία πάρθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τον  Αλέξανδρος Κατσαρίδης στο Open weekend  λόγος είναι ότι το κανάλι αποφάσισε τελευταία στιγμή και μετά από νέες διαβουλεύσεις μέσα στην διοίκηση, ότι δεν ήθελε να υπάρξει σύγκριση του νέου παρουσιαστή με τον Μάρκο Σεφερλή. Με μεγάλο ερωτηματικό μένει το κενό που αφήνει το τηλεπαιχνίδι, καθώς άγνωστο παραμένει προς το παρόν ποιο project θα το καλύψει.

Να θυμίσουμε οτι το TVNEA.COM σας το είχε αποκαλύψει  εδώ και κάποιες ημέρες, μιας  και είχε ακουστεί στους διαδρόμους του καναλιού... (δες εδώ)

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ