2023-05-26 18:02:34
Φωτογραφία για Υπουργείο Υγείας: Πλεύρης φεύγει, Κοτανίδου έρχεται – Η τελετή παράδοσης- παραλαβήςΟ απερχόμενος υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης καλωσόρισε εγκάρδια την κ. Κοτανίδου

Το χαρτοφυλάκιό του παρέδωσε σήμερα στην υπηρεσιακή υπουργό Υγείας, ο Θάνος Πλεύρης.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο έγινε σε καλό κλίμα αφού η νέα υπηρεσιακή υπουργός Υγείας, είχε στενή συνεργασία τόσο με τον κ. Πλεύρη όσο και με την αναπλ. υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα στα χρόνια της πανδημίας.

Καλωσορίζοντας την κ. Κοτανίδου  ο απερχόμενος υπουργός....

.... μίλησε με τα καλύτερα λόγια και εξέφρασε την πεποίθηση πώς θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ευχήθηκε καλή τύχη. Ο κ.Πλεύρης στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε το προσωπικό ΕΣΥ και τους συνεργάτες του στο υπουργείο.

Από την πλευρά της η κ. Κοτανίδου ανέφερε ότι “η τύχη που μού ευχήθηκε ο κ. Πλεύρης μάλλον θα μού χρειαστεί. Ένας μήνας είναι θα περάσει”.

Η Αναστασία Κοτανίδου θα συμπορευτεί για ένα μήνα στο υπουργείο Υγείας με τους δύο Γενικούς Γραμματείς που εργάζονται ακόμη, τον Μάριο Θεμιστοκλέους και τον Γιάννη Κωτσιόπουλο.Ειδήσεις Υγείας χωρίς δεσμεύσεις με στόχο την ενημέρωση και την παρουσίαση όλων των πλευρών του τομέα της Υγείας από έγκριτους επιστήμονες και δημοσιογράφους.Διαβάστε περισσότερα στο : https://www.healthreport.gr/

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ