2023-05-26 18:27:23
Φωτογραφία για Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ  Συμπορεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ
Ευχαριστώ τον ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, από το Νεοχώρι, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να οδηγήσουμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.. ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Είμαι επαγγελματίας στον τομέα των μεταφορών με δική μου επιχείρηση στο Δήμο μας, στην οποία εργάζονται και άλλοι άνθρωποι, πράγμα που σημαίνει πως ξέρω καλά τις δυσκολίες που υπάρχουν για να βρεθεί μια θέση εργασίας.

Δυστυχώς όσοι μέχρι σήμερα διοίκησαν το Δήμο μας δεν μπόρεσαν να κάνουν πράγματα σημαντικά για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Λύρου, συζήτησα μαζί του, γνώρισα τον άνθρωπο και επιστήμονα, έμαθα για την προσφορά του στον τόπο μας και τις δυνατότητες που έχει, και πήρα την απόφαση να συμπορευτώ μαζί του.

Είμαι σίγουρος πως ο Θανάσης Λύρος, έχοντας την εμπειρία, την ικανότητα και την αποφασιστικότητα, είναι ο πλέον κατάλληλος για τη θέση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου και ο μοναδικός που, με τη στήριξη όλων μας, μπορεί να φέρει αποτελέσματα και να δούμε επιτέλους την ανάπτυξη που λείπει στον τόπο μας.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Επιχειρηματίας μεταφορών
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ